Aihe: Golfkentät Mauritiuksella? - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

Golfkentät Mauritiuksella?

Etusivu Foorumit Yleistä Golfkentät Mauritiuksella?

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183104 Ilmoita asiaton viesti

  Onko kokemuksia Mauritiuksen kentistä? Kannattaako bägi raahata mukaan lomamatkalle?

  #359678 Ilmoita asiaton viesti

  Ainakin Belle Mare Plage resortin kentät (2) olivat mailojen roudauksen arvoisia. Näistä Links oli sellainen tilava ja mukava, se toinen, (nimi ei nyt tule mieleen) oli paikoin aika kinkkinen. Siis jos haluaa pelata parin nurkilla. Kentillä saa hotellin asiakkaat pelata ilmaiseksi niin paljon kun kengät kestää. Ilmeisesti saaren kentät ovat pääosin laadukkaita. Kiva paikka.

  #359679 Ilmoita asiaton viesti

  Käy katsomassa linkki, aika hienon näköinen golfkenttä. Gf muistaakseni noin 140€.

  Lue lisää: golf

  #359680 Ilmoita asiaton viesti

  On kokemusta.

  Pelasin toissa vuonna kahdella kentällä siellä. Toinen oli hotellin kenttä saaren eteläosassa aika lähellä lentokenttää. Kenttä oli tyyppiä paloheinä – muistaakseni siellä oli joku par 4, mutta pääsääntöisesti par 3. Ihan ’kiva’ kenttä ja hotellin asukkaana saa hinkata kuinka paljon haluaa.

  Se toinen oli saaren pohjoisosassa Afrikan puoleisella reunalla. Kummankaan nimeä en muista. Tämä oli ok kenttä – ei huippua, sanotaan suunnilleen Peuramaan tasoa. Aika kuuma pelata ja maaperä on kovaa (ruoho lyhyttä), mikä hankaloittaa minun peliäni.

  Melkein kyllä itse vuokraisin mailat sieltä. En raahaisi niitä Suomesta. Kiva siellä kuitenkin on talvella pelata 🙂

  #359681 Ilmoita asiaton viesti

  Pelasin muutama vuosi sitten parilla kentällä, toinen länsirannikolla 9r hotellin kenttä, ihan hyvä ja sitten se toinen etelässä, Le Paradis Colf Club oli todella näkemisen arvoinen. Aivan meren rannalla, kaunis kuin mikä, mene sinne, et pety mikäli Tsunami ei pyyhkäissyt kentän yli, joitain aaltoja ylsi aina sinne asti.

  Omat välineet mukaan, reittilennoilla se ei maksa mitään extraakaan. Taksi on kohtuuhintainen ja takseja on kuulemma enemmän kuin asukkata.

  #359682 Ilmoita asiaton viesti

  Ollaan suunniteltu matkaa juuri tuonne Belle Mare Plageen ja noi kentät vaikuttaa kyllä aika loistavilta. Pari viikkoa olis tarkoitus olla paikanpäällä ja ottaa tietysti omat mailat mukaan. Onko muuten kokemusta siitä, miten hyvä kohde Mauritius on lokakuun alussa? Lämpötilat ainakin näyttää riittäviltä (n. 28 C keskilämpötila), mutta sesonki ei kuitenkaan ole vielä alkanut. Se toinen Belle Mare Plagen kentistä on muuten Legends. Kannattaako peliajat varata etukäteen, vai onko kentillä riittävästi tilaa?

  Pitää samalla kysyä, että mitä kautta hommasit matkat? Ollaan kyselly monesta suunnasta, mutta jos löytyy jotain hyvää vihjettä, niin olisin kiitollinen! Kiitti vinkeistä jo etukäteen!

  #359683 Ilmoita asiaton viesti

  Moi! Voin todellakin suositella tuota hotellia! Oltiin vaimon kanssa siellä syyskuun puolessa välissä ja sää oli täydellinen. Sanon varmuuden vuoksi uudestaan. Täydellinen. :o)

  Varasin pari tiiaikaa Suomesta, ne oli paikanpäällä muutettu kumpikin… Siis tyyliin vartti eteen tai taakse. Noiden varattujen aikojen lisäksi pelasin about joka toinen päivä niin että soitin aamupalan jälkeen CM:lle ja kysyin mihin aikaan voisi tulla. Poikkeuksetta pääsin kentälle parin tunnin sisällä. Siellä oli ainakin silloin paljon brittejä, hauskaa peliseuraa! Jos haluat pelata varman päälle varaa seuraava tiiaika kiekan jälkeen.

  Matkan varasimme kohdematkatkalevasta. Kannattaa kysäistä myös Select travelsilta, niillä on aivan lyömätön palvelu!

  Mauritiuksesta noin muuten sanoisin että lähtisin toistekin, vaimo vaan ei taida haluta samaan paikkaan kahta kertaa… :o(

  Ai niin… Jos käytät caddieta, niin kysäiseppä onko sellainen kaveri kun Beckham (Joo, niinkuin se pallon potkija…) vielä siellä. Puhui aika hyvää englantia ja luki griinit todella hyvin. Eikä halunnut kertaakaan kokeilla mun mailoja… Toisin kuin pari muuta caddieta.

  Hyvää matkaa!

  #359684 Ilmoita asiaton viesti

  Me otimme puolestamme reissun Helin Matkat nimisestä firmasta. Tähän asti palvelu ollut hyvää.

  Tetsa -> Kiitos hyvistä kommenteista!

  #359685 Ilmoita asiaton viesti

  Belle Maren kaksi kenttää links ja legend ovat ihan pelattavia. Links tosin rahastaa autopakolla noin 45 € kahdelta hengeltä. Nyt helmikuussa kentät olivat kuumia pelata ja vettä tuli monta kertaa joka kierros. Legend cadin kanssa pelattuna on suosikkini, koska sinne oli vain lyhyt kävelymatka hotellista ja cadi maksoi vain 5 €. Palloja hukkui kentillä paljon mutta myyjiä riitti väylien varsilla.

  #359686 Ilmoita asiaton viesti

  Varasitko tee-ajat etukäteen Suomesta vai miten homma toimi?

  Puolisoa ajatellen; oliko tasoitusrajoja -> juuri aloittanut aatelisen lajin..?

  Löysitkö sattumalta asiallisia proshoppeja, linkkejä?

  #359687 Ilmoita asiaton viesti

  Tiiausaikoja molemmat kentät antoivat vain kaksi päivää etukäteen, mutta aikoja oli runsaasti, jotta ei paniikkia.

  Tasoitusrajoja ei ollut . Edes Green cardia eivät kysyneet. Toki kysyivät händärin, mutta luultavasti vain sen takia, että pystyivät seuraamaan ryhmien kulkua. Seuranta väylillä oli tarkkaa mutta kohteliasta. Marshallit kiersivät jatkuvasti kentällä. Hitaat ryhmät vedettiin nopeasti syrjään, jos takana tuli nopeampi ryhmä. Mutta, toistan vielä, että Espanjan tapaista pakolla hoputtamista tai käskyttämistä siellä ei ollut, vaan kaikkien peli sujui mielyttävästi.

  Proshopit olivat molemmilla kentillä ja ainakin vaatetavaraa oli saatavilla. Myös vuokramailat näyttivät hyvätasoisilta, joten muutamaa kertaa varten ei kannattane omia sinne viedä, koska painorajoitukset tulevat äkkiä vastaan. Jos joutuu maksamaan 15 €/kg ylipainosta, niin bägille tulee äkkiä hintaa. Mennessä olivat ylipainosta tarkkoja.

  Molemmat kentät hoitivat mailojen kuljetukset ilmaiseksi keskenään jouhevasti, niin ettei tarvinnut turhaan viedä mailoja välillä hotelliin, jos aikoi seuraavana päivänä pelata toisella kentällä.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Golfkentät Mauritiuksella?