23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Golfia TV:stä / netistä

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Golfia TV:stä / netistä

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 34)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Onko kukaan keksinyt miten golfia voisi seurata TV:stä tai netistä ostamatta mitään kanavapakettia? En katso juuri ollenkaan TV:tä, golf-kilpailujen katsominen riittäisi.

    KL1

    Löytyisiköhän tuosta jotakin avitusta:

    Kilpagolfia netissä,, maksullistakin

    Myöhemmin löysin cricfreen

    http://cricfree.sc/golf-live-streaming-

    Adblocker kaiketi auttaa ja kun oikeasta kohdasta sulkee x:stä ikkunoita, niin streemauskin tulee lopulta näkyviin.

    Kaipaisin analyysiä siitä, mikä maksullinen paketti kannattaisi hankkia, etenkin kun on tarve katsoa golfia aika ajoin myös vapaa-ajan asunnolla (muulla kuin iPadin ruudulta) ja mistäköhän nuo PGA yms isot kisat ensi talvena näkyvät. Olisko jossain hyvää vertailutaulukkoa … ja jos ei ole, Golfpiste voisi tehdä jutun aiheesta

    KL1

    Ainakin DNA Welhossa on ihan fyysinen kortti, jonka laittamalla haluamaansa telkkariin maksetut kanavat saa näkyviin. Kortin voi siis ottaa mökille mukaan tai missä nyt haluaakin lähetyksiä katsella.

    Näin älytelevisoaikana ostamalla esimerkiksi Viaplayn, näet lähetykset applikaation avulla kännykästä, tabletista tai älytelevision ruudulta. Tietokoneella katsominen onnistuu selaimen välityksellä.

    Mikäli mökiltä ei laajakaistaliittymää löydy, niin useimpiin uusiin televisioihin saa internetyhteyden jaettua kännykästä/tabletista/mokkulasta tms.

    Juu Viaplay voisi toimia tai CMore, jotka molemmat saa TV:n nettiyhteyteen, Mutta pystyykö jotain näitä tallentamaan, ettei tarvitse katsella aamuyöllä.

    – entä kumpi lienee parempi: CMore vai Viaplay/Viasat ?
    – mites sitten nämä booxtv, maxivision, dna, elisa, telia
    – entäpä sateliitti, näkyiskö sen kautta esim Skysport tms

    PG

    Järvipallo
    Myöhemmin löysin cricfreen

    http://cricfree.sc/golf-live-streaming-

    Tuota linkkiä klikatessani saan ilmoituksen:

    ”Haitallinen sivusto estetty.

    Tämä sivusto on ilmoitettu haitalliseksi. Suosittelemme, että et käy tässä sivustossa.”

    KL1

    Tuo johtuu oman koneesi asetuksista.

    PG

    Tuo ilmoitus tulee sekä kannettavaa että tablettia käyttäessäni. Kännykkäni ilmoittaa saman asian hieman eri sanoin:

    ”Pääsy haitalliseen sivustoon estetty:

    http://cricfree.sc

    Tämä verkkosivusto on raportoitu haitalliseksi. Suosittelemme, ettet siirry tälle verkkosivustolle.

    Takaisin

    Haluan siirtyä tälle verkkosivustolle silti.

    Protection by F-Secure”

    Kaikkiin näihin koneisiin on asennettu sama F-Securen tietoturvapaketti. Ilmoitus on siis sieltä lähtöisin, kuten kännykän ilmoituksesta ilmenee.

    Saadaanko kyseisen sivuston käyttö turvalliseksi sivustoasetuksia muuttamalla?

    Tämä verkkosivusto on raportoitu haitalliseksi.

    En sivustoa tunne, mutta jos se on jokin maksullista sisältöä ilmaiseksi striimaava mesta, niin ei liene kovin villi arvaus, etteikö siellä jotain muutakin jekkua voisi olla…

    KL1

    Ainahan voit PG kiertää nuo turva-asetukset, mutta kuten kirjoitin, pääsyn esto on omista laitteistasi lähtöisin eikä itse sivustosta.

    PG

    Aivan. En olettanutkaan, että sivusto itse olisi tiedottanut, että sivustomme on raportoitu haitalliseksi, emmekä siksi suosittele sivustollemme siirtymistä.

    Viasatille maksoin aikani, kunnes tarjonta vain kuihtui ja kuihtui, majorit siirtyi muualle, PGA Tour siirtyi muualle. Viasat nosteli siinä vain hintojaan ja siihen se sitten viimein loppui vuosien asiakassuhde.

    Homma menee nyt näin:
    – Viasat/Viaplay(laajin paketti) näyttää nyt siis EuroPGA ja 3 neljästä Majorista
    – Maikkarin C-more näyttää PGA Tourin, muttei Majoreita.
    – Nelosen Ruutu+ on ominut Augustan Mastersin oikeudet joiksikin vuosiksi

    Noilla kolmella pärjää mukavasti, eikä maksa yht. edes sataa euroa kuussa…;)

    Kukahan loisi järkeä tähän touhuun?!

    On todella harmi että Maikkari ja Nelonen tulivat häiriköimään golfin TV-markkinoille Suomessa. Erityisesti harmittaa Nelosen toiminta: ensin lopetettiin golfin näyttäminen ja sitten napattiin US Masters. Harmittaa myös ettei Yle ollut hereillä Augustan suhteen, aika moni public service broadcaster sen näyttää, esim SVT ja BBC. Mutta eipä hätää, hyvin nuokin kanavat Suomessa näkyvät kun käyttää ihan kotimaista varsin edullista VPN-yhteyttä. PGA-tour on joskus ongelmallisempi mutta useimmat kisat näkyvät CBS:n kautta. Ikävää että suomalaiset TV-kanavat eivät ole osanneet/halunneet/tajunneet tehdä yhteistyötä, mielelläni rahani heille suuntaisin, mutta en kuitenkaan kaikille erikseen. Nyt Viasat onneksi myy erikseen pelkän golfkanavan, jota rahallani tuen siihen vuodenaikaan kun hyviä kisoja tulee.

    KL1

    @OikeaJuuso: Tervetuloa rahan hallitsemaan maailmaan!

    Kyse on nimenomaan siitä kuinka paljon mikäkin taho haluaa maksaa lähetysoikeuksista ja kuinka paljon katsojia (lue: rahaa) uskoo sijoituksillaan pystyvän haalimaan.

    Kyse ei siis ole mistään hyväntekeväisyydestä niitä kohtaan, jotka haluaisivat nähdä kaiken, mutta maksaa mitättömän vähän.

    Katso ilmaisia striimejä, sillä tämä ongelma ratkeaa. Siis jos rahasi eivät riitä maksamaan mitä palveluntarjoajat pyytävät.

    Katso ilmaisia striimejä, sillä tämä ongelma ratkeaa. Siis jos rahasi eivät riitä maksamaan mitä palveluntarjoajat pyytävät.

    Näinhän se on, mutta mielestäni nykyistä idioottimaista golf-tarjonnan hajoamista eri kanaville Suomessa saa kritisoida.

    Nythän on niin että tulisi olla julmetun tyytyväinen siihen että lajia pystyy seuraamaan kattavasti striimattuna.
    Tämä ei ole pysyvä tila joten nautitaan siitä.
    Uskoisin siihen että noin viiden vuoden sisällä tämä mahdollisuus on loppu.

    KL1

    @Q8: Mikä tekee markkinaehtoisesta toiminnasta idioottimaista? Sekö, ettei joku juuso saa kaikkia haluamiaan kanavia pilkkahinnalla?

    Minusta sellaisesta haaveileminen on idioottimaista.

    KL: @Q8: Mikä tekee markkinaehtoisesta toiminnasta idioottimaista? Sekö, ettei joku juuso saa kaikkia haluamiaan kanavia pilkkahinnalla?
    Minusta sellaisesta haaveileminen on idioottimaista.

    Mutta golfista kiinnostuneen kuluttajan nykytilanne on kohtuuton. Kuten Oikeajuuso tiivisti, kk-maksu lähentelee 100€, jos aikoo nähdä tärkeimmät pelit. Vertailun vuoksi Briteissä Skysport maksaa 18 puntaa/kk eli noin 23€/kk, ja sieltä näkee kaikki mitä ei nää BBC2:lta.

    Nykyinen kohtuuton hintataso karkottaa maksavia asiakkaita (kuten minut Viasatilta) ja houkuttaa käyttämään kyseenalaisia streemauspalveluja. Golfaava kuluttaja olisi valmis maksamaan ja sitoutumaan tuollaiseen Britanian kaltaiseen palveluun … sitä toivoo ja odottelee P-P

    @Putti-Possu. Uskoisin että haaveesi käyvät toteen ennenkuin uskoisitkaan.
    Väistämättä käy niin että isot toimijat saattavat nämä käytännöt kattamaan isomman kentän, yksittäiset maat eivät siinä pärjää.
    Tämä tietenkin johtaa siihen että striimit käytännössä loppuvat ja kaikki maksavat oman osuutensa kuten kuuluukin.

    Mutta golfista kiinnostuneen kuluttajan nykytilanne on kohtuuton. Kuten Oikeajuuso tiivisti, kk-maksu lähentelee 100€, jos aikoo nähdä tärkeimmät pelit. Vertailun vuoksi Briteissä Skysport maksaa 18 puntaa/kk eli noin 23€/kk, ja sieltä näkee kaikki mitä ei nää BBC2:lta.

    Pystyykö tuon ottamaan netin kautta. Jos voi, niin F-Securen Freedome johon maaksi Englanti ja eikun katsomaan. Voisi kiinnostaa.

    Tämä tietenkin johtaa siihen että striimit käytännössä loppuvat ja kaikki maksavat oman osuutensa kuten kuuluukin.

    Miten markkinoiden keskittyminen vaikuttaa siihen, että (laittomat) striimit loppuisivat?

    PG

    Parin vuoden ajan on ViaPlayn tarjoamien majorien katseleminen TV:stä ollut varsin halpaa lystiä: kolme majoria neljästä (tänä vuonna US Open 15.-19.6.(väärä tieto korjattu), The Open 20.-23.7. ja PGA Championship 10.-13.8) on voinut nähdä/näkee green feen hinnalla (alle 60 €) ja kaksi viimeksi mainittua vain pelilipun hinnalla (alle 30 €). Kaupan päälle vielä muita isoja kisoja, kuten Scottish Open, tänään alkavat Porsce European Open ja Senior Open Championship by Rolex (seniorien major) ja 3.8. alkava Womens’s British Open (ladyjen major).

    sixties
    Nyt Viasat onneksi myy erikseen pelkän golfkanavan, jota rahallani tuen siihen vuodenaikaan kun hyviä kisoja tulee.

    Voiko nykyään myös Viasatin lopettaa milloin haluaa?

    Parin vuoden ajan on ViaPlayn tarjoamien majorien katseleminen TV:stä ollut varsin halpaa lystiä: kolme majoria neljästä (tänä vuonna US Masters 15.-19.6.,

    Hetkinen, tuliko Masters ViaPlayltä? Ei ainakaan kesäkuussa…

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 34)
Vastaa aiheeseen: Golfia TV:stä / netistä

Etusivu Foorumit Kilpagolf & harjoittelu Golfia TV:stä / netistä