16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Golfia Tsekeissä

Etusivu Foorumit Yleistä Golfia Tsekeissä

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olen menossa syyskuun loppupuolella Tsekkeihin(Praha).Aikomukseni on pelata muutamilla kentillä.Onko kellään kokemusta Konopiste,Karlovy Vary tai Podebradyn kentistä? Kertokaa,jos tiedätte jotain näistä kentistä.

    Nimetön

    Noista mainitsemistasi kentistä ei ole kokemusta koska sijaitsevat kaukana Prahasta. Keskellä Prahaa on Golf club Prague jonne pääsee suoraan julkisilla kulkuvälineillä .

    Kenttä (9reikäinen) on mäelle rakennettu ja sangen viihdyttävä haastellisuutensa vuoksi..

    Lue lisää: Klubin osoite.

    Konopisteellä viime kesänä pelasin ja ihan siisti, aika avara kenttä kyseessä. Ja ei muuten ole kaukana Prahasta 🙂 joku 30km varmaan.

    Podebradyn kenttä on hiljainen ja ei ainakaan viime vuonna ollut griineiltään mitenkään hyvä .Karlovy Varyn kentät ovat paremmassa kunnossa mutta ruuhkaisempia johtuu saksan läheisyydestä ja turistimääristä (ainakin vanha kenttä tuosta uudesta Gary Playerin piirtämästä en tiedä), mutta hyvä linkki tsekin kentille on tosa http://www.cgf.cz/

    Toukokuussa pelattu Karlovy varin vanha kenttä

    joka oli Ok ( paljon metsäväyliä) sekä uusi kenttä,

    joka oli osin suht. lyhyt jopa tavalliselle pelurille, mutta muidenkin pelatessa valkoisilta pelattiin toinen kierros back teeltä.

    Konopiste oli aika hyvässä kunnossa keväällä, kun kävin sen pelaamassa. Muutama sokkoväylä, mutta muuten ihan kelpo kenttä prahan lähellä.Podebradya en suosittelisi hirveesti, oli aika huonossa kunnossa ja melkein puolet väylistä 90 asteen ’doglegejä’ eli rauta 5 avauksia. Konopisteen fee oli n. 45 euroa ja Podebrady puolet halvempi. Konopisteessä ihan hyvät pesutilat ja lukolliset kaapit, Podebradyssä ei saanut edes pyyhkeitä talon puolesta

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
Vastaa aiheeseen: Golfia Tsekeissä

Etusivu Foorumit Yleistä Golfia Tsekeissä