26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Golf Nykyajan ilmiönä?

Etusivu Foorumit Yleistä Golf Nykyajan ilmiönä?

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Millainen golf on nykyajan ilmiönä?

    Ihan niinku Jees.

    Sanoisinpa ihan, jotta varmasti ehkä.

    Tässä taisi olla jo ainesta vuoden parhaaksi keskustelunavaukseksi… Teemu, tusina palloja postiin!

    Ole

    D……………PW……P

    Mopontankkeja, hybriidoja, pizzalapioita ja muoviruusukkeita.

    Nimetön

    Taitaa olla äidinkielen aine jäänyt kirjoittamatta… Meillä yhtenä aiheena oli pari kuukautta sitten tuo sama aihe ainekirjoituksessa.

    Ei taitaisi ainekirjoituksessa tulla Patrickille kunnon arvosanaa, kun lyhyessä otsikossa on jo paha kielivirhe: miksi ’Nykyaika’ on kirjoitettu isolla n:llä, eihän siinä ole mitään järkeä, ellei se tarkoita Chapen leffan nimeä. Ja siitähän ei ole kysymys.

    Ballmaker kirjoititko itse aiheesta?

    Pisnes kuvastaa hyvin tämän päivän golfia. Ennen tehtiin talkoita ja luotiin omat pelimahdollisuudet. Nyt rakennetaan kenttä, jos uskotaan käärittävän voitto nopeasti kotiin. Toki poikkeuksiakin on. Esim. eräässä hankkeessa golf-seura omistaa ja tulee omistamaan äänivallan rakennettavalla kentällä. Ihan mielen avartamiseksi, kannattaa lukea eri seurojen nettisivuja.

    Asiakasta syytetään, jos kauppa ei käy. Sama ravintola- ja muissa oheistoiminnoissa. Golffissa on jokin ihme uskomus, että ollaan valmiita maksamaan järjettömiä summia. Esim. pelkkä puttimatto maksaa marketissa 50 e. Samalla rahalla saa viereistä hyllystä luistimet.

    Positiivisiakin tapauksia golfin parista löytyy. Esim. clubhouse on aktivoitunut, tilaa pyyhkeitä järjestää kilpailuja ym. hauskaa toimintaa omakustannusperiaatteella. Bisnes on hävittänyt tämän omakustannusperiaatteen klubeilta.

    Yleiesti ottaen tämä ympäröivä bisnes-ympäristö voisi ottaa asiakkansa paremmin omakseen. Tekojen ei tarvitse olla suuria. Esim. klubin logopallot saisi lähes samaan hintaan, kuin pallot urheiluliikkeestä ja kahvi edullisempaa kuin huoltoasemalla. Pelikausimaksut voisivat olla nykyistä kohtuullisemmat, kohta golfia ei pelaa kuin eläkeläiset. Pieniä asioita, joilla asiakkaan voi saada omaksi.

    Huutoa tulee, mutta tulkoon.

    Golfin bisnesilmiö on se, että golfpelaaja odottaa kaikkien muiden ihmisten, yhteisöjen, seurojen, kauppojen, yritysten jne. palvelevan häntä omakustannushinnalla.

    Ja jos niin ei tapahdu, golfpelaaja uhkaa mennä nettiin …

    Miten sulla noin niin kun muuten menee?

    Nimetön

    No kahvi tuntuu olevan kovin kallista klubitalolla. 😉

    Poikaseni, panosta huolellisuuteen ja keskity uudelleen nimimerkkini oikeinkirjoitukseen.

    Itse aiheesta voisi todeta, että eläkeläisten kansanterveyden vaalijana golf on eräs parhaita liikuntamuotoja, joka saa ikäihmiset liikkumaan ulkona tuntikausia päivästä toiseen. Kansanterveydellisesti sillä on siten suuri merkitys. Kokonaan toinen asia on, onko eläkeläisten terveyden vaaliminen (= eliniän pidentäminen) kansantaloudellisesti järkevää. Sehän johtaa siihen, että lisäarvoa tuottamattoman kansanosan osuus kasvaa koko ajan ja tuottavien (maksavien) kansalaisten suhteellinen osuus pienenee. Mitenkähän kansantalous selviää näistä paineista?

    Kiitos kysymästä golfinn! Iha hyvi täs pyyhkii ei valittelemista. Kuis itel menee?

    Se on paimenhuilun ohutta värinää aamusumuisella troopisella ruoholla , ku puttausjälki näkyy 7 metrin päästä loivana kaarena ja katoaa reikään.

    Se on humisevan harjun huutoa myrskyisellä kentällä ku ei kuule omaa äänttään ja pallo lentää omaan naamaan Mustan Mamban sysäämänä.

    Se on heinäsirkan siritystä tulikuumalla Van Goghin keltaisella vehnäpellolla mustien variksien käheästi huutaessa taivaalla.

    Se on syksyn kosteaa , raikasta ilmaa ku huura on vielä aamulla ruoholla ja

    7 metrin putin jälki näkyy kaarena ja olis mennyt reikään, mutta jäätynyt kastemato kääntää pallon reijän vierheen.

    Se on lumisen kolohvikentän jääriiniä Pohjanhovin edessä… ku pallo kaartaa ..

    Lainaanselän sulaaan joutsenten sekaan.

    se on …

    älypeliä enemmän kuin järkipeliä . vaistoa enemmän kuin tunnetta ja

    ennen kaikkea kertoo sinulle sitä mitä ei kerro kenellekään muille ..

    KOLOHVI ON MEILLE METTÄSUOMALISILLE TOSI HYVÄ ETIEKETTILAJI , JOKA NOSTAA EGOA JA ANTAA SOPIVAN SURUSTELUMUODON SEKÄ SUO0MALISILLE ETTÄ ULKOMAAN WELÄJIÄ TAVATTESSA – KOLOHVI VIE SOPIVAST AIKAA HUONOMMILTA HARRASTUKSILTA – SII ILMIÖNÄ

    VASTAA BLÖNDE URBAANIIN HUUTOON.

    Nimetön

    Golf on luultavasti maailman kommunistisin urheilulaji, siinähän annetaan tasoituspisteitä ja huono voi voittaa hyvän. Tasoitusjärjestelmän ansiosta pienilläkin eväillä voi pärjätä; hyviä rangaistaan samalla tavalla kuin verotusjärjestelmä rankaisee suurituloisia.

Esillä 19 viestiä, 1 - 19 (kaikkiaan 19)
Vastaa aiheeseen: Golf Nykyajan ilmiönä?

Etusivu Foorumit Yleistä Golf Nykyajan ilmiönä?