23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista

Golf ja taiteiden yö

Etusivu Foorumit Yleistä Golf ja taiteiden yö

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Hyvä idea! Helsinkiviikot ovat meneillään ja torstaina on ’taiteiden yö’. Ainakin yksi golf seura/kenttä on huomioinut tämän kivan erikoispäivän, järjestämällä leikkimielisiä kilpailuja niille, jotka aikovat valvoa taideiden yötä myöhempäänkin. Ps. Tämä ei ole mainos, joten toivottavasti kukaan ei vedä hernettä nenään. Taiteiden yö Idea on ihan Yes ja toivottavasti myös muut golfseurat ottavat ’taiteiden yö’ tapahtuman tulevina vuosina huomioon, järjestämällä mukavaa illanviettoa asiakkaille/jäsenille. Lue lisää: taiteiden yö

    Nimetön

    Sika makeeta, että jotkut seurat jaksavat olla aktiivisia. Erillaisia Golftapahtumia tarvitaan (?)

    Tuo valopallokisa voisi olla kokeilemisen arvoinen juttu. Pelata yöllä golfia ??? Rangelyöntikilpailuun en viitsi osallistua, kun pallo lentää mun uudella ajurilla yli 350 metriä helposti.

    Jep. Hyvä, että tiedät mittasi, etkä mene nolaamaan itseäsi pituuslyöntikisoihin. Tollasia pituuksia naputtelee alle kouluikäiset ja varsinkin uusilla drivereillä.

    Juu… Ja draiverikisakaan ei ole pituuslyöntiä, vaan linnanmäen tyyliin ’osu ja kilauta ämpäri x-matkan päästä ja voita palkinto’. Valopallot tulevat väylä/puttikisoihin panttia vastaan lainaksi.

    JaniV!

    Mistä sinulla on tieto, että tämä range-lyöntikilpailu ei olisi pituuslyöntikilpailu?

    Ainakaan k.o seuran tiedotteessa ei asiasta kerrota?

    Nimetön

    Tänään torstaina on taiteiden yö ja IHan yes juttu, että golfarit on huomioitu tänä vuonna. Toivottavasti Paloheinän range on auki yömyöhään asti. (valopalloja olisi kiva lyödä myös rangella)

    Nimetön

    Nyt hopi hopi Paloheinään (Helsinki), sillä siellä on taiteiden yö meininki päällä ja aiheena Golf-kilpailut alkaen kello 21:00..

    Ilma on vähän huono, mutta ne loistavat laatu palkinnot ovat jaossa sitäkin pienemmälle piirille, jos lyönti on kohdallaan.

    Itseä kiinnostais se uusi palkinto TM-Driveri…

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Golf ja taiteiden yö

Etusivu Foorumit Yleistä Golf ja taiteiden yö