Aihe: Golf Gamebook - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

Golf Gamebook

Etusivu Foorumit Yleistä Golf Gamebook

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #916894 Ilmoita asiaton viesti

  Nyt loppui sitten suomalaisten ja muidenkin Android käyttäjien tukeminen Golf Gamebookissa. Saamani ilmoituksen mukaan Android käyttäjät eivät ole tällä hetkellä riittävän tuottoisia Gamebook-yritykselle, joten he ovat päättäneet lopettaa Gamebookin Android version kehittämisen ja tukemisen kunnes löytyy joku toinen taho, joka haluaa sen tehdä. Todella ikävä päätös, jonka johdosta uskon, että Gamebook menettää yli puolet käyttäjistää ja yritykset, jotka Gamebookissa ovat mainostaneet ja panostaneet menettävät suurimman osan käyttääjistä sekä asiakkaistaan. Todellä lyhytnäköistä Gamebookin porukalta, ilmeisesti ovat pyytäneet konsulttiapuja Steven Elopilta. Onneksi on vaihtoehtoja, joista suosittelen lämpimästi mScorecardia

  #916926 Ilmoita asiaton viesti
  ts

  Kannattaisi hieman lukea ennen uuden ketjun avaamista. Tässä ketjussa https://golfpiste.com/forum/aihe/gamebook-10-pistetta/ jo käsitelty asiaa ja oiottu myös näitä vääriä väitteitä joita myös esitit.

  Gamebook nimenomaan lähtee kehittämään Android versiota ja hylkäsi tämän nykyisen risukasan jotta jatkossa tuleva versio todella toimii ja palvelee Android käyttäjiä.

  Asian tiedotuspuoli Gamebookin osalta on kyllä ollut ala-arvoista

  #919713 Ilmoita asiaton viesti
  MOD Q8
  Moderaattori

  ”Hauskasti” Android ilmoittelee notifikaatioita kun kaverit pelaa. Mutta katsomaan ei enää pääse ”Network connection failed”.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Golf Gamebook