26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Golf Digest

Etusivu Foorumit Yleistä Golf Digest

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Morjens! Onko kaikille ko lehden kotiinsa tilanneille tullut lehden uusin numero normaalisti? Mulla ei ole aiemmin ollut mitään ongelmia, mutta nyt ei ole lehteä kuulunut. Onkohan tekemälläni osoitteenmuutoksella jotain tekemistä tämän kanssa…

    Kaikkien puolesta en osaa sanoa, mutta mulle tuli tämäkin lehti ihan ajallaan.

    KL

    Paksupekka kirjoitti: (9.12.2008 14:15:15)
    Kaikkien puolesta en osaa sanoa, mutta mulle tuli tämäkin lehti ihan ajallaan.

    Samoin.

    #399580 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Big Easy kirjoitti: (9.12.2008 13:55:53)
    Morjens! Onko kaikille ko lehden kotiinsa tilanneille tullut lehden uusin numero normaalisti? Mulla ei ole aiemmin ollut mitään ongelmia, mutta nyt ei ole lehteä kuulunut. Onkohan tekemälläni osoitteenmuutoksella jotain tekemistä tämän kanssa…

    Yep! Itselläni oli sama pulma osoitteenmuutoksen kanssa. Vaikka olin meilannut tilaajapalveluun (vai mikä se nyt oli) uuden osoitteen, ei lehteä kuulunut. Seuraavaksi meilailin toimituksen puolelle ja lehti tulikin kirjekuoressa seuraavana päivänä. Mutta lehden kuoressa lähettänyt henkilö ei ollut vaivautunut korjaamaan uutta osoitettani rekisteriin, joten ongelma uusiutui heti seuraavan numeron kohdalla. Kunnes viimein otin puhelimen käteen ja soitin sinne (mihin se nyt oli) korjasi asiakaspalvelu (vai kuka se nyt oli) osoitteeni reksteriin. Tuon jälkeen ovat lehdet tipahdelleet luukusta ajallaan..

    Silti jäi ihmetyttämään että Suomen posti, jonne myös osoitteenmuutos on ilmoitettu. Ei ole toimittanut väärällä osoitteella lähetettyjä lehtiä minulle vielä tänäkään päivänä. Onhan kuitenkin kaikki muukin posti tullut uuteen osoitteeseen, vaikka printit kuoressa olivatkin vanhaan osoitteeaseen..

    Vaikuttaa hieman välinpitämättömältä tuo toimituksen tms. toiminta. Saas nähdä löytääkö lasku nyt sit oikeaan osoitteeseen ensimmäisellä yrityksellä. Uskoisin että löytää!

    #399581 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Löysi perille vailla sisällön puolesta ei olisi tarvinut löytää. Surkea täytenumero. Ei voisi vähempää kiinnostaa Jarin ja Justinin topperit.

    #399582 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mulle lehti ilmeisesti on nyt matkalla, mutta ei ole vielä ainakaan perille tullut. Soitin tilaajapalveluun, eikä sieltä löytynyt mitään syytä sille, miksei lehti ollut tullut vanhaan eikä uuteen osoitteeseen, mutta lupasivat lähettää lehden erikseen.

    #399584 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Minä tilasin lehdet joulukalenterin tarjouksella, mutta ei ole lehteä näkynyt. Onko muut tarjouksen hyödyntäneet saanut lehden jo kotiin?

    #399585 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Eipä ole näkyny!

    #399586 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Tilasin myös jonkun 4 lehden tarjouksen – eipä ole näkynyt.

    #399587 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    Nimetön

    jaahas. Lehti on tullut tähän asti oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Viimeisimmän numeron kanssa on sitte kaikki menny päin PERs:!¤Ä kolmella sähköpostilla ja yhdellä soitolla asiakaspalveluun ja eivät saanut lehteä jouluksi perille… jos se tänä vuonna kuitenkin tulis….

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Golf Digest

Etusivu Foorumit Yleistä Golf Digest