5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista

Etäjäsenyys PuulaGolfissa?

Etusivu Foorumit Yleistä Etäjäsenyys PuulaGolfissa?

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • Nimetön

  Näyttäisi siltä, että halvimmat etäjäsenyydet tällä hetkellä: 1. PuulaGolf (http://www.puulagolf.com/) Liittyminen: 25 euroa, jäsenmaksu: 50 euroa 2. Eerikkala Golf (http://www.eerikkalagolf.fi/) Liittyminen: 50 euroa, jäsenmaksu: 50 euroa 3. Muita? (On myös paikkoja, joissa jäsenmaksu on alle satkun mutta yli 50 euroa, eikä liittymismaksua ole, mutta jos on jäsenenä useamman vuoden, voivat nämä tulla kalliimmiksi) Eerikkala Golfia onkin jo kehuttu esim. tasoitusten nopeasta käsittelystä, mutta onko kellään kokemuksia Kangasniemen PuulaGolfista? 25 euroa ei nyt hirmu iso summa ole, mutta rahaa kumminkin 🙂 Eerikkala ottaa tuloskortteja vastaan niin faksina, kirjeenä kuin skannattuna liitetiedostonakin. PuulaGolfista en ole vielä kysynyt.

  Nimetön

  Miäkin ajattelin ekana tuollaiseen clupiin liittyä mut sit tuli otettua tarkemmin selvää. Olen kotoisin Mikkelistä ja Mikkeli golfin maksut ovat: liittymismaksu 100€ jäsen maksu 100€ ja kenttämaksu 180€. Vietän kesälomani Mikkelissä joten varmasti maksaa hintansa takaisin kun saa pelata mielin määrin ilman greenfeetä. Pitäisiköhän postiosoite vaihtaa clupille loman ajaksi? 8)

  Eerikkala toimii tosiaankin hyvin, kortti lähtee nopeimmillaan jopa samana päivänä puhelusta. Samoin tasoituskortit käsitellään nopeasti ja tasoitusluettelo nettisivuilla päivitetään usein. Suosittelen!

  Nimetön

  Ei näytä olevan kellään PuulaGolfista kokemuksia.

  Itselläni on etäjäsenyys nykyisessä tilanteessa paras vaihtoehto – en ehdi pelata paljon ja en pysy aina täällä Tsadissa. Myöhemmin ehkä toisin. Eerikkala taitaa olla halpa ja turvallinen valinta.

  Pakko vastata, ettei kenellekään jää Puula Golfista huonoa kuvaa 🙂

  Mulla ei ole henkilökohtaisia kokemuksia, mutta kolme kaveriani on liittynyt tänä kesänä PuulaG:iin ja kaikilla on pelkästään positiivisia kokemuksia. Tiedoksi, että tuloskorttien lähettäminen faksilla onnistuu sinnekin ja palvelu on kuulema ollut nopeaa ja hyvää, vaikka kenttä vasta rakenteilla onkin.

  Itse ainakin valitsisin Puulan, koska jäsenmaksu on tuplasti halvempi (vertaa 50e ja 25e).

  Sille, joka mainitsi Mikkeli Golfin, niin ainakin mun mielestä Annila on paljon fiksumpi valinta, jos Mikkelin suunnalta pelioikeuden haluaa hommata. Golfkentällä kun mun mielestä täytyy olla ne 18 reikää ja muutenkin Annila on kiva kenttä ja mukava paikka hyvällä hengellä varustettuna.

  Korjauksena tuohon edelliseen viestiini: se 25 euron ero taisikin olla liittymismaksussa eikä jäsenmaksussa, jolloin se tietenkään ole ehkä niin merkittävä seikka.

  Nimetön

  No joo onhan se Annila hienompi ja 18 reikääkin. Siellä vaan on korkeampi ja eri jäsenmaksu ulkopaikkakuntalaisille kuin paikallisille. Ensimmäiset 19v. Mikkelissä asuneena ihan periaatteesta en pidä siitä että minua pidetään ulkopaikkakuntalaisena (tarkistettu on). Lisäksi MG:ssä on palloränni kokoajan toisin kuin Annilassa (heh ja Annilan suosion ansiosta jos minulta kysytään). On helppoa tulla Vantaalta mökille viikonlopuksi Mikkeliin kun perjantaina voi kävellä (kotitalo kävelymatkan päässä) klubille suoraan ja tietää että pääsee pelaamaan ne 9 reikää ennen saunaa 8).

  Lisäksi tuolla kentällä on tullut jo alle 10 vuotiaasta kuljettua palloja etsimässä ja talvella mäkeä laskemassa joten tämä on aika henkilökohtainen valinta.

  No tämä ei ihan kuulunut alkuperäiseen viestin aiheeseen mutta onpahan osoitus että on muitakin syitä liityä johonkin clupiin kuin raha.

  Nimetön

  Laiton PuulaGolfin jäsenhakemuksen sisään tänään maanantaina. Ystävällinen kaveri (tj.?) lupasi toimittaa postin saatuaan tasoituskortin keskiviikoksi takaisin. Suosittelen…

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Etäjäsenyys PuulaGolfissa?

Etusivu Foorumit Yleistä Etäjäsenyys PuulaGolfissa?