23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

Eläinsatu

Etusivu Foorumit Yleistä Eläinsatu

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Hevonen oli appeellaan niityllä, kettu saapui paikalle:”Olen rakentamassa kenttää mölkynpelaajille. Kiinnostaisiko tulla mukaan.” ”Voisihan sitä joskus kokeilla pelata.” ”Et nyt ymmärrä, mölkkyä ei voi vain pelata, pitää ensin rakentaa kenttä. Ja se maksaa ziljoonan. Mut sitten saakin pelata joka päivä ja kaikille mölkky-kentillä.” ”mutkun mulla olisi vähän muutakin elämää, en ehdi pelaamaan joka päivä ja kaikilla kentillä.” ”Et nyt ymmärrä. Ei sun olisi pakko pelata, voisit pelata vähemmänkin. Mutta jos et tule mun rojektiin mukaan, et voisi pelata koskaan.” ”Kyllä mä joskus haluan kokeilla. Tässä sulle miljoona, mä olen mukana.” Kettu on tyytyväinen, kuten hevonenkin. Mölkyäjä (kirjoitetaan yhdellä koolla) on onnellinen yksilö. Kettu on pelaamassa mölkkyä kun lokki liihottelee paikalle:”Näpsäkkään näköinen peli. Saako kokeilla?” ”Juuei, mölkkyä saa pelata vain jos antaa mulle miljoonan. Mut sitten voikin pelata niinpaljon kuin huvittaa.” ”Ei kyllä hirveästi nappaa tuollainen zydeemi. On vähän muutakin elämää enkä halua pelata joka päivä. Pidä tunkkis.” ”Vai ei nappaa? No kyllä mä oikeasti voin päästää sut pelaamaan ilman sitä miljoonaakin. Sovitaanko niin että heität mulle tontun joka kerta kun käyt pelaamassa?” ”No tossahan on paljon enempi järkeä, kättä päälle.” Parin vuoden päästä hevonen tuntee pientä tyytymättömyyttä sisällään ja avautuu ketulle:”Olin eilen tulossa pelaamaan mölkkyä kavereiden kanssa, mutta kaikki palikat oli varattu? Odottamaan jouduttiin ja lopuksi tyhjin käsin kotiin.” ”No niinpä, yhtä helvettiä kaikille nykyisin kun nuo lokit vievät kaikki palikat eikä hevosille ja ketuille jää mitään.” ”kovasti olivat ketun näköisiä ne pelaajat. Oli viiksekkäitä punaturkkeja joka nurkka täynnä” ”Ei vie kettu toisten palikoita, lokit vievät. Kovasti ovelia pirulaisia ne lokit. Ketun turkkia käyttävät hämätäkseen.” ” Kuka niitä lokkeja tänne päästää viemään toisten palikoita?” ”Itsekseen ja kutsumatta ovat tulleet. Ei ole ketuilta kysytty tätä asiaa ollenkaan.” ”No tämähän on aivan p****tä.” ”Lokkien syytä on se. Mutta älä huoli, mä pistän kasaan sellaisen työryhmän joka pistää lokit kuriin. Mölkyäjät katsos pitävät aina toistensa puolia.” ”Voi kiitos kettu. Olet sä tosi reilu. Onneksi hevosellakin on tosi ystäviä joihin voi aina luottaa.”

    Justiinsa niin. Vaan onko tällaisia tarinoita kerrottavaksi Irlannista? Tuskin. Taitavat ymmärtää Suomea monimuotoisemmin näiden seurakuntien rakentamisen.

    Tuli just mieleen että meillähän on täällä (tosin pitkään hiljaiseloa viettänyt) Kettu.

    Tarinan ketulla ei ole mitään tekemistä Ketun kanssa.

    ihan ilmiselvästi kuvankin perusteella
    Ketut

    Taksikuski Dublinista kirjoitti: (25.9.2010 14:47:55)
    Hevonen oli appeellaan niityllä, kettu saapui paikalle:”Olen rakentamassa kenttää mölkynpelaajille. Kiinnostaisiko tulla mukaan.”
    ”Voisihan sitä joskus kokeilla pelata.”

    Ettei vaan oisk Taksikuskilla ketunhäntä kainalossa tai Oma lehmä ojassa 🙂 ??

    Kaikki eläimet ovat tasa-arvoisia, mutta jotkin eläimet ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.

    Jysky tekee vain enemmän töitä!

    Hyvä haku Mikalta. Orwell oli hieman mielessä kun kirjoitin. Harmittaa kun en saanut ujutettua tarinaan kissaa joka äänesti molempien vaihtoehtojen puolesta.
    Samoin klassikko ”neljä jalkaa hyvä, kaksi jalkaa paha” jäi käyttämättä.

    Nimetön

    Taksikuski Dublinista on täydellisesti ulalla. Dublinin lähellä on käsittämätön määrä hienoja golfkenttiä. Sanoo nimimerkki Tiedetään, tiedetään.

    sanoi kettu…

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Eläinsatu

Etusivu Foorumit Yleistä Eläinsatu