Aihe: Boikotti jatkuu! - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Boikotti jatkuu!

Etusivu Foorumit Yleistä Boikotti jatkuu!

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 27)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #183002 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kahvikupin hintaa on jo täällä päivitelty. Mitä mieltä olette yleisesti golfkenttien yhteydessä olevista Pro-Shop liikkeistä? Onko hinta-laatusuhde kohdillaan? Minulla tulee mieleen heti eräs tuote, joka on usein suhteettoman kallis joka kentällä. Nimittäin tee-pussit. Tusina puutikkuja maksaa maltaita.

  #357579 Ilmoita asiaton viesti

  No joo, katettahan tuntuu joskus olevan monellakin tuotteella ihan mukavasti, mutta jos nyt pussi tikkuja maksaa 2-3 euroa, (20 – 50 kpl), niin en kyllä vitsi niitä alkaa itse vuolemaan. Muuten pro-shopeista saattaa silloin tällöin löytää ihan hyviäkin tarjouksia mm palloista. Kahvin hinta nyt on ihan järkyttävä ihan missä vaan, mutta kierroksen hintaan kun sisältyisi kuppi kahvia (ehken keksikin) niin klubi-elämäkin voisi aavistuksen virksityä, kun väki (saituuksissaan ja ahneuksissaan) jäisivät juomaan sen kahvikupposen ja saattaisivatpa oikein heittäytyä juttusille ihmisten kanssa.

  #357580 Ilmoita asiaton viesti
  Ole

  No, voihan sitä aina ostaa muvipussillisen koivuhalkoja Essolta ja vuoleskella niistä tee-tikkuja ettei tuntuis niin kalliilta.

  Mikä boikotti ???, kuinka se ylipäätä jatkuu kun se ei ole edes alkanut. heh he…

  #357581 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Hong Kong tavaratalot myyvät ison SÄKIN tee-tikkuja sika halvalla. Tarkkaa hintaa en enää muista, mutta sieltä ne kannattaa hakea. Se säkki riittää vuosiksi. Klubien pienistä irtokarkkipussi-teestä on hullua maksaa 3-4 euroa.

  #357582 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Koska Pro-Shop -liikkeet eivät markkinatilanteen vuoksi pysty panostamaan palveluliiketoimintaan, joka on päivän sana, niin kate pitää ottaa suurivolyymisestä tii-kaupasta.

  #357583 Ilmoita asiaton viesti

  Mitas mitas taalla oikeen valitetaan????

  Ettekos te osakkaat omistakaan sita pro-liiketta siella klupilla ja sita kautta saa tavaranne ilmasiksi??? On tainnu tulla sitte vaaraa infoa…

  🙁

  #357584 Ilmoita asiaton viesti

  Teet ostan nykyisin Pitäjänmäellä olevasta Pro-Shopista nimeä en muista, mutta oli edellisenä vuonna ainoa joka myi pitkiä teetä järkevään hintaan.

  Toivottavasti mulle tulee jossain vaiheessa maila hankintoja, jotta voin maksaa ’velkani’ takaisin.

  #357585 Ilmoita asiaton viesti

  Haistakaa v….tu!

  #357586 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  fukke diise saisse, fiksu mies vieläkin.

  golfinn, pro-shopit ovat monesti täysin eri yrityksiä kuin kenttä ja klubi, toki on myös kentän pro-shoppeja.

  ja kyllä täällä nyt joka asiasta vaahdotaan, kait kohta boikotoitte kausimaksuja ni päästään sitten teistäkin eroon tästä hyvästä lajista joka ei tollasia niputtajia kaipaa.
  JA vinkkinä vielä, Elämä on.

  #357587 Ilmoita asiaton viesti

  Niinkin kummallisia golfvälineostospaikkoja löytyy ettei aina tuu edes mieleen. Ainakin Tampereen Motonet myyt golfvälineitä. Mailoista ja palloista ei kannata välittää – jotain halpakamaa, mutta pitkät tiitikut myydään 100 kpl:een pusseissa hiukan alle 4 € / pussi. Nuo tikut jaksavat kannattaa palloa yhtä hyvin kuin Pro Shopistakin ostetut :o)

  #357588 Ilmoita asiaton viesti

  Itse ostin viime kesänä helsinkiläisestä golf liikkeestä kakkoslaadun teet kilohinnalla ja hinta oli niin halpa ettei niitä viitsinyt tiiauspaikalla pitkään etsiskellä.

  Täytyykin käydä Motonetista hakemassa niitä pitkiä teetä kun ne tahtovat olla kertakäyttötavaraa.

  #357589 Ilmoita asiaton viesti

  Juu, kylla tiedan. Erittain hyvin 😉

  #357590 Ilmoita asiaton viesti

  Taas itketään.

  Tii-pussien hinnat ei liikuta minua pätkääkään. Oma golfura on jatkunut yli 15 vuotta ja viimeisen kymmenen vuoden ajan en ole ostanut ensimmäistäkään tiitä.

  Tosin tiiaan pallon aika matalalle, muihin kuin ajuri-avauksiin riittä hyvin katkennut tii joka löytyy lähes aina tiipaikoilla. Enkä todellakaan pyöri tiipaikalla etsimässä niitä. Samalla kumarruksella kun tiiaa pallon poimitaan yksi niistä monista jotka sieltä vierestä löytyy.

  Mutta jos tiipussien hinta on liian korke, niin siitä vaan boikotoimaan. Koita sitten sillä hyper-super-titanium mopotankin kokoisella ajurilla lyödä suoraan ruoholta.

  #357591 Ilmoita asiaton viesti

  Out of topic ja ei mikään mainos, mutta Stadiumista ostetut, ilmeisesti koivusta sorvatut tikut ei meinannu katketa sitten kirveelläkään. Hintaa en muista mutta hinta- laatusuhde ainakin toudella kohdallaan!

  #357592 Ilmoita asiaton viesti

  Pro Shopissa hinnat ovat hirvät joo. merkkausnastatkin maksavat maltaita. Tuolla tuusulantien varrella on hyvä puoti, josta saa merkkausnastoja hyvin edullisesti. Espoosta sinne ei ole matkaakaan kuin 30 km. Olen kuullut, että merkkausnastapussin voi saada jopa ilmaiseksi – niin on hyvä kauppa.

  Elineinohan se on jolla me elämme…..

  #357593 Ilmoita asiaton viesti

  Koivutikuthan ne muutenki pitäis aina olla. Ne on luontoystävällisiä.

  #357594 Ilmoita asiaton viesti

  Minulla kerran loppui teet kierroksella kun olin arkena työaikana yksin kiertämässä.

  Joskus meinaan valo syttyy kun on ns hätätilanne.

  Ei muuta kun puoli kourallista märkää / kosteaa hiekkaa siihen tiiauspaikalle mistä sitten käsin muotoilee pienen keon mihin asettaa pallon ja menoks.

  Kierros meni kivasti palautin DEMO titanium driverin proshoppiin ja otin termarista kahvit terassilla.

  Muistaakseni samana tai seuraavana päivän tilasin netistä samanlaisen kepukan.

  Ei kaikesta kannata maksaa liikaa.

  #357595 Ilmoita asiaton viesti

  Härski jätkä kun juo klubitalon terassilla kahvia termarista!

  #357596 Ilmoita asiaton viesti

  MIE KERÄÄN KESÄLLÄ TEEN OSIA , JOITA TALVI-ILLOIN PÄRREEN VALOSSA LIIIMAILEN. EI MAKSA MITTÄÄNM.

  #357597 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Joo, mullakin kerran loppu teet kesken kierroksen. Mitäs siinä sitten teet, ilman juomia ei kyllä kierrosta voi jatkaa…

  #357598 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Hyvä Leftslice. Minäkin pyrin minimoimaan rahanmenoa. Yleensä otan vielä mukaan jonkun matkamuiston – vessapaperirullan tai tuhkakupin. Mitä noista klubiravintoloista ja Pro-Shopeista. Kyllä ne ilman minuakin kannattavat.

  #357599 Ilmoita asiaton viesti
  Nimetön

  Kierroksen jälkeen on mukava käydä hypistelemässä Golf-Shopin tuotteita ja tiedustella alan uutuuksista. Mitään en osta, koska olen fiksu ja tilaan ne samat kamat Online-golfista -50% alennuksella.

  #357600 Ilmoita asiaton viesti

  Sinä taidatkin olla se, joka perse pitkällä etsii tiitä avaukseensa ja tukkii kentän!

  #357601 Ilmoita asiaton viesti

  Nyt on jo tuo sumpinhörppiminen selvitetty. Termari mukaan ja oma grilli. Sitten lopetetaan sikakalliit prshopit ja vuoleskellaan teetikut itse. Ongitaan kierroksella paljon palloja ojista ja etsiskellään metsistä. Jos joku joutuu odottamaan niin sehän nyt on vaan joku eliittitollo, joka ei ymmärrä säästämisen päälle.

  Kannattaa vielä ryhtyä halvimpaan mahdolliseen paikkaan, vaikka eestiin etäjäseneksi. Tai oikeestaan piruako sillä kortilla tekee. Kevät on valosiaa ja menee alkuyöstä. Harvalla kentällä on silloin valvontaa – voi pelata ilmaiseksi ja etsiä pallojakin rauhemmassa.

  Jos mailoja tarttee, niin on ihan hullua tilata wepistä, vanhoja käytettyjkä ja lähes ihan uudenveroisia saa alan kaupoista tai yksityisiltä puoli ilmaiseksi. Se on pelkkää juppeilua tilailla muka halvalla netistä. Pannaa vaan ISO Boikotti päälle ja säästetään. Niin itse asiassa mitä me millään klubeilla tehdään – kentällähän sitä pelataan.

  Tässä komenenttini keskusteluun.

  #357602 Ilmoita asiaton viesti
  KHI

  Aktiivisesti keskustelua taustalta seuranneena on lähes pakko kommentoida tätä(kin) keskustelua. En oikein jaksa käsittää, miksi aina pitää purnata hinnasta. Maksaako klubitalolla kahvi 1,20€ vai 1,50€ on ihan sama mikäli mieli tekee kahvia. Sama pätee tähän threadiin Pro-Shopeista. Totuushan on, että sen hinta kenen tavara. Näinhän myös päivittäiskauppa toimii. Vai kuinka moni purnaa avoimesti esim. kassalla sitä, että vihannekset ovat kalliimpia kuin alkutalvesta? On aivan selvää, että pienissä erikoisliikkeissä ns. bulkkitavara on kalliimpaa kuin suuremmassa myös muita tuotteita myyntivalikoimassaan pitävissä kaupoissa. Ilman pieniä, erikoistuneita liikkeitä tässäkin maassa jäisi moni tuote hankkimatta sekä monta palvelua saamatta. Kuinka moni meistä antaa palautteensa rehellisesti suoraan esim. caddiemasterille kentän kunnosta tai klubitalon ravintolanpitäjälle kahvin hinnasta? Suomalaiset ovat perinteisesti erittäin huonoja antamaan palautetta oli kyseessä negatiivinen tai positiivinen palaute. Selän takana ja anonyymisti verkossa pidetään meteliä, mutta kasvokkain nieleskellään ja pidetään väkisin hymy päällä. Miksi?

Esillä 25 viestiä, 1 - 25 (kaikkiaan 27)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Boikotti jatkuu!