26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Bleidien suosio

Etusivu Foorumit Yleistä Bleidien suosio

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Katselin tuossa urheilukanavalta kisaa ja rupesin miettimään tuota bleideillä pelaavien määrää. Ei tästä nyt niin montaa vuotta ole, kun niitä ei juuri ammattilaisten bägeissä nähnyt. Nyt tuntuu että niitä on taas aika monella. Mistäköhän moinen? Onko tää ollut joku markkinointiosastojen ansa kuluttajille? Tallipelaajat vaihtaa bleideihin ja amatöörit perässä. Parin vuoden päästä sitten vaihdetaan taas takaisin cavity back malleihin ja amatöörit perässä.

    Cavityt on lyöty jo läpi markkinoille ja pelimiesten ei ole enää pakko pelata promootiosyistä lapioilla?

    Ei se oo kaukaa haettu ajatus tuokaan.

    Pingillä on jo ’bleidi’ malli. Milloinkohan sellainen tulee Callylta?

    Se, että Hoganilta – kaikkien bleidien äidiltä – tuli markkinoille sekä off-setilla varustetut kehäpainotteiset raudat että hervottomalla kölillä varustettu wedge, viitannee siihen, että konsernin kunkulta, Callyltä, tulee sitten bleidi… Niin on maailmankirjat sekaisin.

    Nimim. ’minulkii o pleidit – ku kaikil muilkii’

    Eikös näitä tulevia Callaway X-Tour voida pitää jo ainakin callyn mittapuun mukaan bleideinä 🙂 No ehkei noi nyt vielä ihan bleidit, mut eikös sille Mikkelsonille olla jotakin mailoja säätämässä, vai tyytyikö se lopulta joihikin lapioihin?

    Tämä kuvahan oli täällä esillä jo syksyllä.

    Lue lisää: Callaway X-Tour

    Jos en nyt väärin muista, niin Mickelson on tuuppaillut X-Toureilla jo lokakuun lopusta tai marraskuun alusta lukien.

    Kyllä tuo Vasemman pakin huomio saattaa pitää paikkaansa. Ainakin pelaajat, jotka ovat siirtyneet Bridgestonelle, ovat paljon ottaneet bladeja käyttöön.

    Toiseen suuntaankin on liikennettä. Moni TM:n pelaaja on siirtynyt uuden mallin myötä käyttämään kehäpainotteista rac TP:tä. Näin mm. Sergio. Björn taisi myös siirtyä Callyn kehäpainotteisiin.

    En usko, että kysymys on vain markkinointikikasta, sillä pelaajat saavat monesti (ainakin huiput) ko. merkin tai konsernin ’sisällä’ valita mitkä mailat tahansa, joten he pelaavat heille mieluisimmilla mailoilla. Poikkeuksena tietysti valmistajat, joilla ei yksinkertaisesti ole sekä bladeja että kehäpainotteisia.

    Bleidien ja kehäpainotteisten mailojen välillä on niin levee ja syvä kuilu et sitä ei vois edes sanoin kuvailla.

    Itelläni on titun 690.mb:t ja en tuu ikinä enään vaihtaan kehäpainotteisiin jos osun jatkossakin palloon.

    …ja toi bleidien ulkonäkö on yks tosi suuri seikka, joka vaikuttaa. En mää pysty repeemättä lyömään palloo jollain callyn bb raudoilla. Se vaan ei toimi…

    Onko titulta tulossa korviketta ton 690.mb sarjan tilalle. Mikä ylipäätään on 690-sarjan kohtalo?

    Oon niin pahasti koukussa 690.mb rautoihin et seuraavat raudat on samat MUT siihen on vielä vuosi kaks ennen kuin tarviin uudet.

    Eli pitääkö hamstrata?

    Itse pääsin kokeilemaan viime kesänä joitain uusia bladeja, ja ne olivat huomattavasti anteeksiantavampia kuin n. 5 vuotta vanhat huippubladet. Luulen, että myös ammattilaisten on helpompi siirtyä takaisin bladeihin niiden ollessa helpompia. Eivät hekään kuitenkaan aina osu täydellisesti. Luonnollisesti markkinointi ym seikoilla on osuutensa. Itse on kuitenkaan vaihtaisi Callyn kehäpainoitteisia kovinkaan helpolla, vaikka rumat ovatkin.

    Yksi samanlainen setti löytyy minultakin.

    Täksi vuodeksi Titulta tulee uutuuksia kaikkiin muihin mailoihin paitsi rautoihin. Kunka kauan 690.mb sitten on vielä tuotannossa onkin sitten jo toinen kysymys. Tapana Titulla on kyllä ollut pitää mallit aika kauan valikoimassaan. Ko. mailahan tuli Titun mittapuussa vasta vähän aikaa sitten markkinoille.

    Kyllä Titu jatkuvasti kehittää uusia mailoja. Linkissä on Hunter Haasin Buickin harkkarundilla käyttämät protot tyyppimerkiltään 735.CM. Kyllä 690.mb:t ainakin ukonäöllä pesee noi mennen tullen.

    Ps. Titun uusi draiveri 905 ei ole toistaiseksi saanut kovin lämmintä vastaaottoa jenkkitourilla. Yllättävän harva pelaa ko. mailalla. Monet, jotka aluksi mailalla pelasi, on sen käytöstä luopunut. Yhtenä syynä on kuulemma liian suuri spinni. Turha kommentoida, että ainakin Elsillä se toimii. Ko. herralla on ihan ’omat vehkeet’.

    Lue lisää: 735.CM

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
Vastaa aiheeseen: Bleidien suosio

Etusivu Foorumit Yleistä Bleidien suosio