12.– 19.11. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[5][8]
KilpailuaSuomalaista

Belek

Etusivu Foorumit Yleistä Belek

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Mikähän matkajärjestäjä tekee ensi talvena all-inclusive matkoja Turkin Belekiin? Tsekkasin Aurinkomatkat ja Finnmatkat, eikä niistä ainakaan löytynyt. Vaikka pelikausi onkin täällä täydessä käynnissä, pitää pikku hiljaa alkaa valmistautua tulevaan talveen – niin raadollista kuin se onkin.

  Osta German Wingsin liput Hel-Col (köln) ja Belekin matka esim. lastminute.de saitilta. Perheemme teki näin keväällä ja laskujemme mukaan säästimme lähes 1.000 euroa (siitäkin huolimatta että yövyimme Saksassa). Germanwingsin liput maksoivat 330 euroa (m-p) yhteensä neljältä aikuiselta ja belekin matka oli n. 500 e/hlö. All Inclusive toimi ja hintaan sisältyi myös ilmainen golf- ja tennisopetus.

  Nimetön

  Mihin ajankohtaan keväästä olitte? On nimittäin meilläkin ollut vakavassa harkinnassa kyseinen kohde. Ongelmana on kuitenkin ollut lähinnä joidenkin maalaamat kauhukuvat paikallisesta säästä loppusyksystä-alkutalvesta. Lumikaan ei kuulemma ole poissuljettu vaihtoehto… Onko sinulla enemmän kokemusta kohteesta?

  Nimetön

  Belekissä on viisi hyvää golfklubia:

  – Antalaya, 36 reikää

  – Gloria, 27 reikää

  – National, 27 reikää

  – Nobilis, 18 reikää

  – TAT, 27 reikää

  Kaikki nämä mahtuvat 10 km:n rantakaistan sisälle. Lähinnä viiden tähden hotelleja löytyy alueelta parikymmentä.

  Parhaimmillaan Belek on loka-marraskuussa ja maaliskuun alusta eteen päin. Greenfeet vaihtelevat hieman hotellin mukaan, mutta ovat keskimäärin 60 e:n luokkaa.

  Turkin matkoihin on erikoistunut ja ne osaa parhaiten matkatoimisto Detur. Se rakentaa yksilöllisen paketin matkaajalle ja hoitaa starttivaraukset jo Suomesta käsin.

  Belekin rannikko tarjoaa neljän tunnin lentomatkan päässä loistavat olot räntäsateesta saapuvalle harrastajalle.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Belek