Aihe: Arkistojen kätköistä - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

Arkistojen kätköistä

Etusivu Foorumit Yleistä Arkistojen kätköistä

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1181636 Ilmoita asiaton viesti

  Aloin selvittää noita eri kilpailuissa pelattujen väylien pituuksia, mitkä eivät aina pidä paikkaansa. Esimerkkinä on monena vuonna ollut Dubain viimeinen kilpailu ja siinä vielä tuo viimeinen väylä, par 5. Huiput ovat kahdella greenillä, mutta väylä pelataankin todella lyhyenä vitosena.
  Aikanaan tästä laitoin viestiä näille palstoille ja vastauksiakin tuli. Tätä sivustoa etsiessäni osui silmiini mielenkiintoinen aihe mihin en varmaan ole osallsitunut mutta minut oli sinne kuitenkin laitettu.
  Alkuperäisen viestin oli kirjoittanut maurim 20.8.2013 # 413649 ”golf etiketti”. Kirjoitti mm vyörenksuista ym. Ja sitten votsonintomppa vastasi viestiin ja laittoi siihen, että Mauno oli kirjoittanut….
  Ja en todellakaan ollut.
  Onkohan muille tullut vastaavia ”identtiteetti” muutoksia?

  #1181696 Ilmoita asiaton viesti
  MOD Q8
  Moderaattori

  En ihan ymmärrä mitä tarkoitat mutta vaikuttaa, että Tomppa on kirjoittanut Mauno, kun on pitänyt kirjoittaa Mauri. En näe tässä sen kummempaa identiteetti-ongelmaa.

  Golf etiketit

  #1181733 Ilmoita asiaton viesti

  Tarkoitin sitä, että mninut oli laitettu ketjuun kirjoittajaksi mihin en millään muotoa osallistunut. Ja votsonintompan piti kirjoittaa maurim ei Mauri.

  #1181765 Ilmoita asiaton viesti
  MOD Q8
  Moderaattori

  Ei kait sinua kukaan sinne laittanut ”mauno” vaan jonkun random ”Maunon”.

  #1181815 Ilmoita asiaton viesti
  PG

  Mauno
  Onkohan muille tullut vastaavia ”identtiteetti” muutoksia?

  En tiedä, mutta kyseisessä ketjussa ”Golf etiketit” identiteettisi on ryöstetty toistamiseen. Viesti, joka on kirjoitettu 21.8.2013, 14:48, ei voi olla sinun kirjoittamasi. Se ei ole ollenkaan tyyliäsi:

  mauno
  Viime vuonna Carya kentällä Turkissa katselin vanhempaa pariskuntaa ja varsinkin miespuolista pelaajaa ennen starttia. Miehellä oli aivan hirveät caprin tapaiset housut jalassa. Mieleen tuli, että meinaakon moisessa vaatetuksessa pelata. Eipä onnistunut. Startteri sanoi asiasta miehelle ja viittasi proshopiin päin. Sinne ei ehtinyt vaan lainasi joltain tutulta sadehousut. Ja pääsi pelaamaan todella lämpimässä säässä ja vielä samassa ryhmässä kanssani.

  Jostain kumman syystä tuosta tekstistä tulee mieleeni nimimerkki pöljä. Olisiko siis pöljä sen kirjoittanut? Mutta eihän se voi olla mitenkään mahdollista. Vai onko?

  #1181837 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  Mitähän arkiostoja Mauno on tehnyt ja sittemmin kätkenyt..?

  Anteeksi, oli ihan pakko…

  Mutta asiaan. Kyllähän näitä vääriä viittauksia eri kirjoittajien nimimerkkeihin esiintyy pilvin pimein, etenkin aiempia (toimivia…) lainaustoimintoja käytettäessä. Tarkkaavainen ketjun lukija kuitenkin normaalisti kykenee jäljittämään kirjoitukset, joihin on viitattu ja siten myös löytämään sen oikean kirjoituksen ja kirjoittajan. Suoranaisia identiteettivarkauksia en tällä forumilla ole näiden vuosien aikana havainnut.

  Mauno voinee siis olla rauhassa, mutta jos identiteetin varastaminen oikeasti huolettaa, niin nimimerkin perään voi laittaa jonkin lisämääreen, jolloin pelkkä ’Mauno’ tai ’mauno’ ei enää viittaakaan juuri ko. henkilöön.

  #1181843 Ilmoita asiaton viesti

  Ensiksi anteeksi kirjoitusvirheestä otsikossa. Mutta näitä tulee itse kullekin.
  MOD Q8 voitko korjata otsikon?
  PG on löytänyt todella kirjoittamani jutun vaatetuksesta mikä tapahtui Turkissa. Kirjoitin sen silloisella nimimerkilläni Pöljä, jonka vaihdoin myöhemmin maunoksi. Pöljy oli nuoruuden ”huumaa” mutta näin iän karttuessa nykyinen on asiallisempi, mielestäni.

  ps. En muista miksi sinulla KL1 tuo vanha KL muutettiin täksi uudeksi?

  #1181846 Ilmoita asiaton viesti

  Mauno
  Ensiksi anteeksi kirjoitusvirheestä otsikossa. Mutta näitä tulee itse kullekin.
  MOD Q8 voitko korjata otsikon?

  Korjattu

  LDR-MOD Dole

  #1181971 Ilmoita asiaton viesti
  KL1

  En muista miksi sinulla KL1 tuo vanha KL muutettiin täksi uudeksi?

  Se johtui siitä, etten enää päässyt millään ilveellä kirjautumaan tuolla vanhalla nimimerkillä eikä tekninen osasto kyennyt ongelmaa ratkaisemaan. Niinpä nimimerkkiä hieman muutettiin.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Etusivu Foorumit Yleistä Arkistojen kätköistä