16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Antakaa suositus – Kenttä?

Etusivu Foorumit Yleistä Antakaa suositus – Kenttä?

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nyt kerran täällä etelässä ollaan ja pelataan nyt oikein kunnolla. Huomenna lauantaina olisi tarkoitus käydä bongaamassa joku kenttä. Antakaa suosituksia alla olevasta listasta (noissa en ole pelannut).

  • Vuosaari
  • Peuramaa
  • Espoon molemmat
  • Keimola
  • Kotojärvi
  • Sarfvik
  • Tuusula
  • Vihti Millainen kunto? Lay-out? Päivä greenfee??? Muuta hyvää? Ajoaika Helsingin keskustasta?

Ehdottomasti Espoon Golfseuran kenttä!!! Ehdottomasti.

– kunto aina hyvä/loistava. Nopeat griinit

-LayOut on sellainen hyvä. Yksi vähän pitempi siirtymä griiniltä tiille. Ei kahta samanlaista väylää.

– sama ku muuallakin. (Pääseeköhän tuonne lauantaina…?)

– EGS:ssä jos teet tulosta niin silloin pelaat hyvin!

Nimetön

EG,n ei viikonloppuna vieraat pääse yksin,Tuusulassa kisat.

Itse olisin ehdottanut Pickalaa, kotikenttääni, mutta ilmeisesti olet jo käynyt siellä. Kunto olisi hyvä, greenfeellä pelaat päivän ja ajoaika 35 min keskustasta. Toistaiseksi tosin ’vain’ kaksi kenttää tarjolla. Elokuussa aukeaa kolmas.

Noista valitsisin Espoo (EGS), Vuosaari tai Sarfvik. Kaikki ovat toki hyviä vaihtoehtoja (Kotojärveä en ole pelannut). Tämän vuoden kunnosta en osaa sanoa. Etäisyydet keskustasta 15-30min liikenteestä riippuen. Espoossa on mukava käydä kun pääsee tutkimaan kykyjään CT:n kentällä. Vuosaari on ’erilainen’ ja Sarfvikista löytyy kaksi erilaista kenttää.

Lauantai voi olla hyväkin päivä tutustua pääkaupunkiseudun kenttiin kun porukkaa on lomalla ja loputkin vähät häipyy viikonlopuksi mökkikentilleen. Ja tietysti paikkakunnalle jääneet toipuvat GCI:in jälkipeleistä eivätkä kykene kentälle ennen sunnuntaita…

Tässä muutama täysin subjektiivinen vinkki, ilman päivän kunnon arviointia, kun en ole käynyt lähipäivinä ihan kaikilla:

· Vuosaari: greenfee 55 €, ajoaika 21 min, ( klubikorttikenttä; onhan sulla? ) mielestäni meren läheisyys tekee tästä käymisen arvoisen; suosittelen voimakkaasti! 9+

· Peuramaa: greenfee 42 €, ajoaika 33 min. tarjolla 2 puistokenttää joissa molemmissa tylsiä pelto-osuuksia, joita paikkakuntalaiset puhuu links-henkisiksi. Joitain sokkoavauksia molemmilla. En osaa suositella ihan kybällä, sanotaan 7+.

· Espoon 1. EGS. greenfee 65 e, ajoaika 27 min. Klassikko, puistokenttä joka on aina hyvässä kunnossa ja näitten nurkkien liukkaimmat greenit! Suosittelen voimakkaasti! 9

· Espoon 2. Ringside greenfee 60 €, ajoaika 26 min (Mastersin naapurissa, 5 km itään) Jostain syystä suosittu, melko tavanomainen puistokenttä jonka kunto heittelee oudosti. Antaisin 7+/8-.

· Keimola: greenfee 47 €, ajoaika 31 min. 27 usein hyväkuntoista ja vaihtelevaa väylää; puistokenttä metsän keskellä, muutama sokko, jotka kyllä selvittää jossei ihan yksin vaella, klubilla hyvä eineet. Suosittelen, mutta en hyvin voimakkaasti, 8+.

· Kotojärvi: ajoaika 38 min. Mikki Hiiri-kenttä, kiellän menemästä!

· Sarfvik: Greenfee 85 €, ajoaika 18 min. vaikea sanoa mitään kun en ole pelannut, katso gf…

· Tuusula: Greenfee 45 e, ajoaika 32 min Pikälyöntiselle helppo puistokenttä jossa ei tule käytyä omilla rahoilla toista kertaa. Jokohan siellä pelataan kesägreeneille… 7.

· Vihti on niin kaukana (ajoaika 46 min) ettei mahdu tähän listaan. Saat toki käydä, mutta omalla vastuulla…

Toivottavasti ilmat pysyy tällaisina, vaikka pesin auton eilen ja loma alkaa tänään. Pelaa hyvin!

Tulipas nopeasti suosituksia. Kiitokset kaikille. Erityiset kiitokset Jäsen XXL. Vahvimpana ehdokkaana siis EGS ja Vuosaari.

Mistähän saisi pelikaveriksi EGS jäsenen, jotta pääsis pelaamaan? 🙂 Masterissa saa tänään tulla nykimään hihasta, jos olet EGS jäsen ja haluat pelata huomenna meikäläisen kanssa. Tiimi Natural Bogey Golfers ja tiiausaika tais olla 15:40.

Lisääkin saa laittaa. Jos pääsen takas kämpille Masterista tänään niin sitten lueskelen lisäsuosituksia. Itseasiassa tiistaille tarvitaan kanssa kenttä, joten suositukset ei mene hukkaan.

Nyt tämä läks Masteriin. Moro.

Nimetön

Vuosaari – positiivisesti vähän erillainen.

Vihti ja Kotojärvi vähemmän positiivisia.

Kaikki varmaankin, ainakin kaikki pelaamani, hyvässä kunnossa tällä seudulla.

PALOHEINÄ! Nythän mä vasta hokasin että sun listasta puuttuu kauden kohutuin golfpyhättö! Onko tämä tulkittava niin, että kenttä on entuudestaan tuttu vai eikö muuten vaan kiinnosta? Ajoaika noin 14 min, greenfeestä en tiedä mutta erikoispiirteenä mainittakoon maalatut rangekuulat ja seurassa toraisa meininki.

Käy katsomassa ikäänkuin nähtävyytenä, vrt. Kauppatori, Sibelius-monumentti ja Temppeliaukion kirkko, että tiedät mistä täällä puhutaan. Veikkaan, nimittäin, että keskustelut taas jossain vaiheessa leimahtavat. Mutta kiellän pelaamasta!

Kitutunti päättyy nyt. Tämä lähtee lomalle!

Nimetön

Mene ihmeessä talmaan aamulla 7.30 pelaa master TFC kenttä ,sit syö hyvin ja lepää ja vaikka treenaa ,suomen parhaat harjoitus paikat .pelaa ilta päivällä laakso,päivä green fee,kenttä aivan älyttömän hienossa kunnossa,tilaa on varsinkin arkisin ,

Mitä tarkoitat espoon molemmilla kentillä? Etsimättä löytyy espoon kaupungin alueelta 6 täysimittaista eli 18 reiän kenttää. Niin ja uusi Gumbölen kenttä, en muista montako reikää siinä on?

Noista kuudesta olen pelannut viisi tänä kesänä ja kyllä ne nyt kaikki hyviä ovat vähintäänkin kunnoltaan.

Sori tyhmyyteni 🙂 Listasta tuli mieleen Ringside ja EGS.

EGS:ään tarviis sen osakkaan kaveriksi, että pääsisi huomenna pelaamaan. Monet on sitä kehuneet. Myös tänään Clubhousen kisassa.

Mietintämyssy päähän.

Talman sivut ei ainakaan mainosta päivä GF:tä. Näin kuitenkin ilmeisesti on?

Lue lisää: https://golfpiste.com/kentat/esittely/maksut/?seura=7676&sivu=59&lang=fi

Kyllä Talmassa o päiväfii.

Mun mielestä Laakso on IHan mukkinmenevä kenttä. Masterista pelasin vain ulos, mutta mainio ysi sekin – pitänee pelata joskus sisään sekin. Niin ja samalla rahalla ulos. Vai pelaisko vaan sisään – se kuulemma tuntuu paremmalta 😉

Ei sinne EGS:ään mitään osakasta tarvinnutkaan kaveriksi. Klo 15 jälkeen vieraatkin tervetulleita.

Valinta siis EGS live- ja palstasuositusten perusteella.

Talma olisi ollut päivä GF:llä varteenotettava vaihtoehto, mutta kun pääsin ylös vasta klo 11 jälkeen niin meni sitten se 2 kierroksen mahdollisuus siinä.

Kiitokset kaikille suosituksista.

Jäsen XXL: Taidan kyllä pysyä kaukana tuota P-heinästä niin livenä, kuin palstallakin 😉

Nimetön

Talmaan pääsee muuten arkisin ennen 14.00 jäsenen vieraana 25 eculla.Voi kiertää molemmat kentät vaikka kahdesti.

EGS oli oikein mukava kenttä. Jäi kuitenkin harmittamaan 3 outtiin lyötyä avausta ja kaikki vielä eri väylillä. Onneksi kotka (PW:llä kuppiin 110m) 8 väylällä korjasi vähän tilannetta. Tuloskin parani eilisestä 12 lyöntiä 🙂 39+44 (36p).

Oletko Lohjan bongannut ? Jäsenen seurassa (päivä) greenfee 35EUR. Ajoaika Helsingin keskustasta noin 45 min. Menen tiistaina Lohjalle, ilmoittele jos kiinnostusta löytyy.

Esillä 17 viestiä, 1 - 17 (kaikkiaan 17)
Vastaa aiheeseen: Antakaa suositus – Kenttä?

Etusivu Foorumit Yleistä Antakaa suositus – Kenttä?