16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

90 metriä lipulle ja vastatuuleen

Etusivu Foorumit Yleistä 90 metriä lipulle ja vastatuuleen

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Nimetön

    Lippu 90 metrin päässä, mutta erittäin kova kohtisuoraan puhaltava VASTATUULI on päänvaivanasi. Minkä mailan valitset ja miten suunnittelet lyöntisi. Oletetaan, että väylä on lyhyt Par3, joten avauslyönnistä on kysymys.

    Nimetön

    Ilman tuulta, löisin PW tai i9:llä mutta koska kysymyksessä kova vastatuuli, niin luultavasti i7 ja täysi swingi.

    Taas on liiga vähän pojatutkimus tietoutta, mutta otetaan mielikuvatus avuks… Edessä on tietysti lampi … ei vaikuta ratekiaan, pw käteen kovaa ja korkeelta vastauuli onkin arvioitua kovempi ja kivi putoaa vauhdin loputtua jopa hieman takaisin päin liidellen juuri ja juuri siihen lampeen… jä mähän en roppaa uutta poxista liikkeelle, kolmannen jälkeen käteen r8 ja reilusti yli kernin… ilon kautta

    Nimetön

    Eiköhän se rauta9 olisi…..

    Tuota… jos lippu on laitettu ahtaaseen paikkaan, eli pallon on PAKKO lentää aika lailla perille saakka, taitaisin ottaa rautaysin. Jos taas lipun edessä on tilaa edes sellainen kymmenkunta metriä, niin löisin PeeWelillä.

    Nimetön

    Otan rautaysin ja napautan terävästi,pallo lipun juureen ja puttaan birkun.

    Nimetön

    Otasin rauta 9-8 fiiliksestä riippuen ja yrittäisin pitää pallon matalempana kun tavallisesti (pallo takajalalle ja swingi matalan )

    Putterikin on keksitty…

    No jos on kesä niin eikö sen hienosti saa rullittelemalla rauta seiskalla… siis jos on avointa väylää siinä välillä – mittahan on juuri sopiva!

    Viime helmikuussa Golf del Sur Teneriffalla, sattui vastaava tilanne: Aikamoinen puhuri suoraan vasten naamaa. Kakkoslyönti lyhyellä par nelosella matkaa 90 m, välissä kivikkoinen ’rotko’ täynnä kaktuksia. Tuuli tuntui hirmuiselta ja otin mielestäni hallitun riskin. Greenin takana oli rinne, joka pysäyttäisi pitkäksi menneen tai ’kylkkärin’. Kiskaisin rautakuutosella (norm 145-150 m) täyden svinngin joka putosi 90cm reiästä ja jäi siihen. Tulos mukava 3 siltä reiältä!

    Nimetön

    Sandy ja täysillä (vastatuuleen). huh hei se siihen jäi!

    SW ja putti.

Esillä 12 viestiä, 1 - 12 (kaikkiaan 12)
Vastaa aiheeseen: 90 metriä lipulle ja vastatuuleen

Etusivu Foorumit Yleistä 90 metriä lipulle ja vastatuuleen