Pärnu Bay Golf Links

Wendre Open, Parnu Bay Golf Links. Parnu, Estonia 20150926Credits: Joosep Martinson/www.joosepmartinson.com

Wendre Open, Parnu Bay Golf Links. Parnu, Estonia 20150926Credits: Joosep Martinson/www.joosepmartinson.com

Tahkurannassa, vain kahden kilometrin päässä Pärnusta, sijaitsee syyskuussa 2015 avattu Viron uusin kenttä –Pärnu Bay Golf Links. Ainutlaatuinen luonto, paikoitellen rantaan asti ulottuva mäntymetsä sekä viilentävä merituuli antavat tälle links kentälle sen tärkeimmän ominaispiirteen. Täällä golfaajan taidot joutuvat todelliseen testiin.

Kentän on suunnitellut golfkenttäarkkitehti Lassi Pekka Tilander ja kentän päämuotoilijana toimi Mick McShane, jonka tunnetuimpia töitä ovat St. Andrews Links, Castle Course ja Kingsbarns Golf Links.

Baltian alueen ensimmäiseltä todelliselta links-kentältä löytyvät lajityypille ominaiset laajat väylä- ja "waste" bunkkerialueet sekä voimakkaasti muotoillut viheriöt.

Kentän par on 72 ja pituus, lyöntipaikasta riippuen, välillä 4500–6200 metriä.

18-reikäisen pääkentän lisäksi Parnu Bay Golf Links kentällä on viiden reiän par 3 kenttä, driving range sekä monipuoliset lähipelin harjoittelualueet. Klubitalosta löytyy korkeatasoinen golfravintola Eagle sekä hyvin varusteltu pro-shop.

Tänäkin vuonna Pärnussa on erinomaisia konsertteja, festivaaleja, näyttelyjä ja urheilutapahtumia- tämä antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia korkeatasoisesta kulttuurista ja Golf Digestin mukaan Viron parhaasta kentästä saman loman aikana.

Tule ja koe golf aidoimmillaan Pärnu Bay Golf Links kentällä!

Jäsenkortin edut

  • Greenfee kahdelle yhden hinnalla

    Etu on voimassa ma–pe huhtik-, kesä, syys- ja lokakuussa

    Säästä jopa 75 €