Gorki Golf & Resort

Luoteis-Venäjän ensimmäinen golfklubi, Gorki Golf & Resort sijaitsee vain 50 kilometrin päässä historiallisesta Pietarista.

Kentän muotoilulla ja väyläsuunnittelulla on vahva side golfin juurille. Mestaruustason 18-reikäinen par 72 -kenttä on tehty kuuluisien Skotlannin linkskenttien perinteiden mukaisesti. Laajoilla, lyhyeksileikatuilla pelialueilla pallo löytyy helposti.

Tarkkuutta vaaditaan kuitenkin ensimmäisestä avauksesta lähtien. Haasteita hakevat golfarit voivat pelata kentän 6560 metrisenä. Tämä pituus mahdollistaa suurten turnausten järjestämisen. Lyhimmillään 4691 metrinen kenttä tarjoaa miellyttävän kokemuksen myös aloittelijoille ja vähemmän pelanneille. Kentän on suunnitellut Lassi Pekka Tilander.

Lomakeskuksen alueelta löytyvät 4* hotelli, viihtyisät asuintalot ja klubitalo panoraamaravintolalla. Kesäkuusta 2019 alkaen GORKI Golf & Resort Hotel 4* tarjoaa myös spa-tiloja: lämmitetyn ulkouima-altaan, porealtaan, saunan ja kuntosalin.

Klubitalo ja ravintola sijaitsevat golfkentän korkeimmalla kohdalla tarjoten panoramanäkymän kentälle. Viihtyisässä, kaksikerroksisessa ravintolassa vieraat voivat rentoutua kierroksen jälkeen, ja nauttia eurooppalaisia ja venäläisiä ruokia ja juomia, jotka sopivat jokaiseen makuun.

Kotisivut: www.gorkigolf.ru
Varaukset: +7 921 895 1305 tai oradchenko@gorkigolf.ru

We have a great news according visa!

From 01.10.2019 all foreigners can travel in and out of Saint Petersburg using E-VISA!

- E-visa is FOR FREE – you don’t pay any consular gathering

- E-visa get you opportunity for free traveling ONLY around Saint Petersburg and Leningrad oblast

- You can get e-visa by decision of Ministry for Foreign Affairs by submitting an application not later than 4 days from expected date of incoming.

- E-visa will valid with duration of 30 days with allowing staying period of 8 days

- The law for other Russian cities will come into force only from 01.01.2021

Jäsenkortin edut

  • Greenfee kahdelle yhden hinnalla

    Etu on voimassa ma-to