Golf-Porrassalmi

Pelaa ja majoitu Saimaan rannalla

Golf Porrassalmi eli 18-reikäinen Annila sijaitsee Saimaan rantamaisemissa, ikivanhassa kulttuurimaisemassa. Kilometrin päässä Kyyhkylässä oli pysyvää asutusta jo yli tuhat vuotta sitten. Kartanomiljöössä voi myös majoittua.

Annilan Golfkeskus pyrkii vaalimaan seudun historiallisia perinteitä. Kentän väylät on nimetty lähiseudun talojen ja mm. Porrassalmen taistelun merkkihenkilöiden mukaan.

Golfkentän rakentaminen Annilan kartanon maille alkoi 1989, kun talon isäntä ja emäntä Kalevi ja Leena Tuukkanen päätyivät tuotantosuunnan muutokseen. Maanviljelys perinteisessä muodossa sai jäädä kokonaan. Ensimmäiset yhdeksän peliväylää valmistuivat Annilan pelloille 1990. Kenttä täydentyi 18-reikäiseksi vuonna 1991. Kentän käytössä on noin 65 hehtaaria.

Nykyään Annilan Golfkeskuksessa harjoitetaan majoitustoimintaa. Majoitustilat sijaitsevat idyllisessä kartanomiljöössä, aivan ykköstiin tuntumassa. Kartanon päärakennus toimii tilausravintolana, jossa myös tarjoillaan maittava aamiainen majoittujille. Golfsesongin aikana ravintolaan katetaan myös keittolounaspöytä. Annila luo hienot puitteet rentouttavalle golflomalle.


Golf-Porrassalmi

Porrassalmentie 19

50100 Mikkeli

015335518

toimisto@annilangolfkeskus.net

http://www.annilangolfkeskus.net


Kenttäesittelyyn

Jäsenkortin edut

Green fee kahdelle yhden hinnalla

Etu on voimassa 1.5.-20.6. sekä 1.8. alkaen, ei koske kilpailuja. Arkisin etu on voimassa koko päivän, Viikonloppuisin edun voi hyödyntää klo 13 jälkeen

Takaisin golfetuihin