3.10.–10.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][20]
KilpailuaSuomalaista
Blogit - Tilander Tuulettaa

Upeeta Roope

Monet ovat viime aikoina odotelleet, että koko ajan tasaisen hyvin pelannut Mikko Korhonen onnistuisi jopa voittamaan Tourilla, mutta nyt, aivan yllättäen, ja jonkin aikaa vähän ”piilossa” ollut Roope Kakko menee ja voittaa Madeiran perinteellisen ET -kilpailun komeimmalla mahdollisella tavalla – kaksi viimeistä kierrosta (64 ja 63) 17 alle!!

Voittajastatuksen myötä Roopen ”duuni” tulee muuttumaan merkittävästi kun hän voi nyt loppukautena ja myös koko ensi vuoden ajan lähes vapaasti valita missä pelaa ja koska pelaa ja myös tulevan syksyn raastavat karsintapelit hän voi nyt pyyhkiä pois kalenteristaan.

Oli todella järkevää poiketa golfillisesti hankalalla Madeiralla, jota rikkaammat ”lajitoverit” tuppaavat karttamaan usein toistuvien huonojen olosuhteiden ja suhteellisen pienen palkintopotin vuoksi. Voitto on kuitenkin aina voitto ja jostainhan se oli haettava.

Olen myös iloinen siitä, että maan toinen ET-voittaja tulee kotiklubistani HGK:sta, jossa koko Kakon perhe on jo pitkään ollut jäsenenä. Erityisen onnellinen olen Roopen isän Seppo Kakon puolesta, joka on uhrannut niin paljon poikiensa eteen, viimeaikoina tosin lähinnä Roopen ja Minnin (Blomqvist) poikaa, Elmoa paimentaen. Tässä yhteydessä tuli mieleen, että myös ensimmäisellä kotiklubillani (Lahden Golf) on jäsenistössään ET -voittaja ja jopa moninkertainen sellainen.

Mieleen tulee myös ensi kesän Rion kisat johon golf palaa 112 vuoden tauon jälkeen. Hetki sitten näytti siltä, että naisten paikoista tulee kova taistelu ja, että Mikot hoitaa miesten puolen. Uskon, että Roope Kakko ei ole asiasta aivan samaa mieltä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (5 kpl)