3.10.–10.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][20]
KilpailuaSuomalaista
Blogit - Tilander Tuulettaa

Robert Rockin otsa kallistui

Viikonlopun suuri nimi oli tietenkin edelleen paljain päin pelaava Robert Rock, joka löi kaikki hatulliset kanssapelaajansa Abu Dhabissa, parinsa Tiger Woods mukaan lukien. Hyvä puoli tässä lakitta pelaamisessa on tietenkin se, että hänet tunnistaa aina ja missä tahansa hän liikkuukin. Samaa ei voi tietenkään sanoa muista ammattilaisista, joita kukaan ei tunne jos niitä sattuu tulemaan vastaan ilman rakasta päähinettään.

Viime vuoden U.S. Openin yhteydessä eräs suuri välinefirma yritti ostaa Rockin otsan muutamalla kymppitonnilla vain sen kilpailun ajaksi, mutta sai pakit. Robert Rock haluaa kuulemma säilyttää vapauden voida poimia ne mailat bägiinsä joista sattuu pitämään. Pelaajien mailasopimukset ovat nykyään kuulemma niin tiukat, että laukusta on aina löydyttävä vähintään 12 sopimusmailaa ja sitten vielä tämä ”oikeaa” merkkiä toitottava lippis. Voi tietenkin olla, että jonain päivänä joku tekee Rockillekin sellaisen tarjouksen josta hänkään ei voi enää kieltäytyä. Otsan hinta on varmasti vuoden sisällä kallistunut melkoisesti. Toisaalta eilinen suuri voittopotti merkitsi mm. sitä, että hänellä on hyvinkin varaa käyskennellä lakitta vielä pitkään.

Robert Rockilla oli eilen kolme lyöntiä hyvää tiiatessaan viimeiselle reiälle. Se putosi kyllä kahteen kun edellä pelannut Rory MacIlroy teki birkun ja lopulta bogi riitti Rockille niukin naukin. Viime yönä Kyle Stanleylla oli PGA Tourilla San Diegossa vastaavassa tilanteessa kolmen lyönnin karkumatka, jonka hän kuitenkin onnistui tuhrimaan, tekemällä viimeiselle reiälle peräti ”lumiukon”. Toissa kesänä Robert Garrigus töpeksi Memphisissä samankokoisen johdon ja vielä kun löytyisi yksi samanlainen, meillä olisi koossa varsin merkittävä foursome, jonka johtajana toimisi itseoikeutetusti ranskalainen herrasmies nimeltä Jean Van de Velde.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)