Ricky Rohkea - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
Blogit - Tilander Tuulettaa

Ricky Rohkea

Paljon hyvää golfia oli taas viime yönä tarjolla niille jotka jaksoivat valvoa. Pääosan anastivat 23 -vuotiaat Rickie Fowler sekä Rory McIlroy, jotka rohkealla pelillään selvittivät Quail Hollow -kentän lopulta 14 alle. Sitä kenttää on muuten jokaisen amatöörin turvallisinta katsella vain televisiosta ja muiden pelaamana, sillä sieltä tuskin selviäisi ilman traumoja edes etutiiltä. Jo alusta asti oli melko selvää, että mitään pelkäämättömät nuorukaiset tulisivat lopulta ratkaisemaan kisan edukseen ja Ricky Fowlerin ensimmäisellä uusintareiällä lyömä ja voiton varmistanut lähestyminen lipun juureen, meni jopa sen Tigerin, aikaisemmin talvella hehkuttamani, (Honda Classic) lähestymislyönnin edelle. Näiden nuorten miesten lyöntipituudet ovat myös lähes käsittämättömiä. Nyt nämä Bubba Watsonia lähes päätä lyhyemmät ”hukkapätkät” ylsivät lähes Masters-voittajan mittoihin. Play-offissa oli tietenkin mukana 35-vuotias D.A.Points, mutta hän ei vaan näyttänyt missään vaiheessa oikein voittajalta.

Tulevakin viikonvaihde menee taas valvomisen puolelle kun ns. viides major, Tour Championship, on vuorossa. Tuo termi ”viides” kärsii tänä vuonna taas pienen kolauksen kun kauden ensimmäisen majorin voittaja Bubba Watson on päättänyt jäädä kotiin. Viime vuonnahan mm. Rory McIlroy ja Lee Westwood boikotoivat tätä tapahtumaa.

PGA Tourin lähetyksissä pännii aina niiden lukuisat mainoskatkot jotka täytetään aikaisempien tapahtumien kertauksella ja joita on löydetty kommentoimaan mahdollisimman monotoninen ääni. Kahta viimeistä päivää suorassa lähetyksessä usein kommentoivien Nick Faldon ja Johnny Millerin analyysit ovat sen sijaan aina verratonta kuunneltavaa. Kaikki kommentaattorit ovat ilmeisesti saaneet määräyksen puhua jatkuvasti myös syksyn raharikkaasta, mutta silti vähän typerästä. FedEx -cupista, vaikka sitä ennen tapahtuu niin paljon muuta ja merkittävästi mielenkiintoisempaa kuten vuoden loput 3 majoria tai vaikkapa Ryder Cup. Jatkuva FedEx -cupista höliseminen ei takuulla kiinnosta edes pelaajia, suuresta yleisöstä puhumattakaan.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)