Nelonen Pro petti taas - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
Blogit - Tilander Tuulettaa

Nelonen Pro petti taas

Minun piti tätä kirjoitettaessa olla itse asiassa olla TV:n ääressä katsomassa PGA Tourin Byron Nelson kisan ratkaisevaa viimeistä kierrosta livenä, aivan niin kuin ohjelmatiedot lupasivat. Lähetyksen piti alkaa kello 22, mutta mitä vielä. Kanavalla olikin tuolloin menossa ensimmäinen erä jääkiekko-ottelusta Los Angeles vastaan Phoenix, jossa suomenkielinen selostaja huutaa kuin henkensä hädässä aivan kuin jotain todella merkittävää olisi tapahtumassa. En oikein jaksa ymmärtää, että tässä, juuri nyt melkoista jääkiekkokrapulaa potevassa maassa kukaan jaksaa innostua jostain NHL -pelistä. Maksan sitä paitsi parikymppiä kuussa, että saan rauhassa katsella viikottaiset golfpelit, ilman viime tingan muutoksia ohjelmistossa. Minulle eivät alkuunkaan kelpaa mitkään sellaiset selitykset, että jääkiekko-ohjelmat vetävät enemmän väkeä ruudun ääreen ja, että ne voivat siksi etuilla muiden kustannuksella. En ole pitänyt sen tarkempaa kirjaa näistä asioista, mutta muistelisin, ettei tämä ollut suinkaan ensimmäinen kerta kun minua ja kaikkia muita golfareita huijataan. Nelonen Pron toiselta kanavalta tuli sattumalta juuri äsken näyttävä mainos siitä kuinka he näyttävät meille suomalaisille maailman parasta golfia. Olkaa suurten sanojenne mittaisia!

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (12 kpl)

 • AA says:

  En edusta ko. kanavaa enkä muutenkaan aja heidän etujaan. Yleensähän on niin että jos Pro ei näytä niin Viasat Golf näyttää josta ei varmasti tule jääkiekkoa. Suomestahan taitaa löytyä kuitenkin kovia NHL-fanejakin jotka katsovat mieluummin playoffeja sieltä kuin ”MM-kisoja” Suomesta. En edusta myöskään tätä ryhmää.

 • Jussi says:

  Valitettavasti juuri tälläisten ruikutusten takia meitä golfareita pidetään elitistisinä ja ylimielisinä.

 • JVK says:

  Ja kyllähän Volvo Match Play Championshipiä näytettiin eilen koko päivä. Siinä peruttiin muistaakseni Moto GP lähetys kokonaan golfin tieltä. Itse ollut ihan tyytyväinen 4Pron golf-antiin.

 • Takatii says:

  Edustetaan sitten mitä ryhmää tahansa, niin kyllä kanavan ohjelmatietojen tulisi pitää paikkansa. Ei kukaan jaksa sellaista kanavaa katsoa, josta ei etukäteen tiedä, mitä sieltä tulee. Golfin kannalta kaikkein hulluinta tässä Nelosen politiikassa on se, että kisan alku näytetään livenä, mutta ratkaisut jälkilähetyksenä. Mitähän jääkiekkofanit sanoisivat, jos 2 ensimmäistä erää näkyisi livenä, mutta kolmas jälkilähetyksenä. Minua ongelma ei koske, koska on Viasat. Mutta edullisempi Nelonen Pro on ollut kiikarissa. Tällä ohjelmapolitiikalla se ei tietenkään tule kysymykseen.

 • Kontti P. says:

  Antakaa nyt tälle vanhalle miehelle pehmeä tikkari kun hän ei osaa kun ruikuttaa. Kyllähän NHL konfferenssi-finaalit on jääkiekkopiireissä merkittävämmät kekkerit kun MM-kisat. Olisiko aika siirtää Tillander tullander sivuun näistä hommista? Aika on ajanut ohi.

 • Anze says:

  Mitä helv…..?! Hommatkaa nyt joku Tilanderille Viasat Golf, niin ei tarvitse kirjoitella tällaista roskaa! Kerrankin Nelonen Pro ajan tasalla valitessa ohjelmia: PGA:n tusinakisa (r.i.p. Byron, respect) vs. NHL konferenssi finaalin mahdollinen ratkaisupeli? No, ei tarvi ohjelmapäällikön paljon arpoa. Varsinkin, kun raastavan pitkäveteistä reikäpeliä näytettiin jo koko päivä. Jäi vaan MotoGP väliin mutta eihän se haittaa, vai mitä?

 • Henry says:

  Täysin samaa mieltä Tilanderin kanssa! Itsekin odottelin, että Byron Nelsonin 4.kierros alkaisi, mutta ei tietenkään! Olisi ollut hyvää totuttelua katsella yömyöhään golfia, US Openhan on kohta ja lähetykset perinteisesti myöhään illalla! Ei golffareista saa Suomessa elitistisiä enää, ylimielisiä ihmisiä löytyy toki golfista kuten jääkiekostakin. Ehkä enemmän golfista, mutta ei omasta kaveripiiristä, se on tietysti ikävää jos jonkun golfkaverit on elitistisiä ja ylimielisiä.. NHL:n konferenssifinaalit ovat toki kiekkopiireissä iso asia, mutta ei PGA Tourin golfkisat häviä siinä ollenkaan, onneksi jokaiselle löytyy jotain, eikä mollata toisten mieltymyksiä!

 • MH says:

  Viasat näytti kisaa ja sieltä saattoi vielä valita selostuksen Ruosin ja Englanninkielen välillä.

 • JeeJee says:

  Mulle ei nyt aukea, miksi tässä ketjussa syljetään Tilanderin päälle. Asiahan on kovin yksiselitteinen: kanava on muuttanut ohjelmistoa, ja se ketuttaa. Ketuttaisi minuakin, vaan kun ei näy sen paremmin 4poro kuin viashit. Itse luultavasti mieluummin olisin sitä paitsi katsonut tuota kiekkomatsia, mutta ei mulle silti mene jakeluun nelosen logiikka jatkuvasta ennakko-ohjelmistojen muutoksista. Mitä olen kuullut, niin tuohan on todellakin enemmän sääntö kuin poikkeus (minkä tuo MotoGP:kin todistaa). Mitä virkaa on ohjelmatiedoilla, jos kanavapäällikkö voi niitä muutella mielensä mukaan?

 • Eurooppalainen says:

  Minusta Tilander puhuu asiaa. Ohjelmassa piti olla golfkisa ja vaikka NHL kiinnostaa monia, ei sen pitäisi olla suomalaisille mikään ”pyhä” asia. MM-kisat ovat paljon isompi juttu jääkiekossa, vaikka pohjoisamerikkalaiset eivät itsekeskeisyydessään osaakaan lähettää kisoihin parasta joukkuettaan. Canada Cup”kin on edelleen Canada Cup, vaikka nimeä vaihdettiinkin.

 • Jammer says:

  Tilanderille tiedoksi, että tämä Pron NHL-selostaja on aivan omaa luokkaansa suomen mittakaavassa. Loistava heppu! Ymmärrän kyllä, että sinä vanhan koulukunnan edustajana kuuntelet mieluummin Jukolan viestin yöosuus -tyyppistä kuiskailua, mutta ikävä kyllä, sellainen ei nyt vaan sovi lätkän selostamiseen. Mitä tulee tähän muuhun vuodatukseen, niin todellakin NHL:n konferenssi-finaali ajaa PGA:n tusinakisan ohi mennen tullen. Ja tämä kommentti siitäkin huolimatta, että itsekkin tämän kanavapaketin lähinnä Golfin takia hommasin.

 • JiiKoo says:

  Niin, 4PRO kun ei ole oikein profiloitunut golfkanavaksi ja samaa lähetys-striimiä pukkaavat golfkisoissa ulos kuin Viasat Golf, joka ei petä eikä temppuile lähetysten suhteen – vuosien kokemuksella.