10. –17.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][24]
KilpailuaSuomalaista
Blogit - Unelmien peli

Mitä golfbägistäsi löytyy?

ANNA GOLF KAPTEENI – HELI PUHAKKA

Blogikirjoitus sisältää Anna Golfin kaupallisten kumppaneiden tuotteita 

Golfbägi on minulla melkein kovemmassa käytössä kesällä kuin käsilaukku. Bägiä tulee käytettyä useiden tuntien ajan monta kertaa viikossa, kesän aikana satoja kilometrejä sen kanssa kulkien. Haluan, että bägi on kaunis, sporttinen ja käytännöllinen, joka tekee pelaamisesta vaivattomampaa ja miellyttävämpää. Olen pelannut alkukauden BigMaxin vedenkestävällä bägillä, joka on kuin tehty minulle ulkonäkönsä ja ominaisuuksiensa puolesta.

Mielestäni bägin tärkeimpiin ominaisuuksiin keveys, oli se sitten kärry- tai kantoversio. On paljon vaivattomampaa tarpeen tullen kantaa tai siirrellä bägiä paikasta toiseen mikäli se on mahdollisimman kevyt. Pidän myös siitä, että bägissä on tarpeeksi monta mailanjakajaa, jotta oikean mailan löytää nopeasti ja helposti pelin aikana. Lisäksi on tärkeää, että bägissä on tarpeeksi tilaa eväille, vaatteille sekä muille varusteille. Omassa bägissä on cooleritasku, jossa pysyy juomat ja eväät viileämpinä helteellä. Bägin vedenkestävyys on myös iso plussa. Suomen kesässä sade yllättää usein ja vedenkestävyys helpottaa, jotta kaikki tavarat eivät ole kierroksen jälkeen litimärät ja bägiä ei tarvitse kuivatella kovin pitkään.

Olen ollut erittäin tyytyväinen bägiini näiden ominaisuuksien vuoksi. Mikäli sinua kiinnostaa samanlainen BigMaxin bägi niin lisätietoja ja hinta löytyy täältä. Tarjolla on useita nättejä värivaihtoehtoja.

Mitä sitten kannan bägissäni mukanani mailojen lisäksi? Itse pyrin pitämään huolen, että bägissä on tarpeeksi ”kaikkea” hyödyllistä. On tylsää, jos kierros menee penkin alle esimerkiksi liian kovan energiavajeen vuoksi. Kokemuksen syvällä rintaäänellä…  Minulle on tärkeää huolehtia myös hyvin ihon suojaamisesta aurinkorasvalla ja lippiksellä, jos on oikein kova helle.

Oman bägini varusteluihin kuuluu:

  • Pähkinöitä ja patukoita, joita pyrin pitämään aina hätävarana mukana
  • Juotavaa
  • Aurinkorasva ja kasvoille suihkutettava lähdevesi. Olen päässyt kokeilemaan muiden Anna Golf Tour kilpailijoiden tavoin Avenen tuotteita ja aurinkorasvan lisäksi olen nyt koukussa Avenen Eau Thermal lähdeveteen, jota on luksusta suihkuttaa helteisellä golfkierroksella virkistykseksi
  • Lippis
  • Laastareita, nimimerkillä bunkkereista tullut hiekka hiertää ikävästi kesähelteillä
  • Särkylääkkeitä
  • Tarpeeksi palloja, tiitä, griinihaarukka, kynä, merkkaustussi
  • Sadehanska (pelastanut monta kertaa kuuron yllättäessä) sekä sateenvarjo
  • Vaatteita, jos tulee vilu ja etenkin sadetta pitävä takki

 

Mitä teillä muilla on bägissä mukana? Onko jotain erityistä mitä suosittelette bägiin mukaan?

xx

Heli

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje