14.–17.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][1]
KilpailuaSuomalaista
Blogit - Unelmien peli

Kohti syysgolfeja

Illat hämärtyvät ja ilmat viilenevät vähän liiankin nopeasti tällä hetkellä Etelä-Suomessa. Töiden jälkeiset golfit kääntyvät 18 reiän pelikierroksista iltayseiksi, sillä pimeys yllättää nopeasti.

On myönnettävä, että kesäkausi on päättymässä ja syksy on jo oven takana, vaikka se tuntuukin tulevan tänä vuonna jostain syystä nopeammin. Ihan kuin kesä ei olisi kunnolla vielä alkanutkaan, vaikka kun katson pelimääriäni niin olen ehtinyt ainakin golfaamaan paljon.

Olen pelannut kuluneena kesänä noin 70 kierrosta ja pääsääntöisesti shortseissa/hameessa ja t-paidassa. Pari sateista golfpäivää on mahtunut mukaan. Vaikka helteisiä päiviä ei juurikaan tänä kesänä saatu kokea niin mielestäni säät ovat olleet ihan sopivat golfiin. Se on onneksi positiivista, vaikka rantakelejäkin olisi toivonut.
Syyskauden alkaminen tarkoittaa onneksi kuitenkin parhaimmassa tapauksessa vielä monta mainiota golfpäivää. On kiva pukea kauniita ja lämpimiä golfvaatteita päälle ja kiertää kenttää raikkaassa ja hapekkaassa ilmassa. Vaihtelevat ruskan värit luovat kauniit maisemat golfeille.

Syksy (kuten pieni sadekelikin) on lopulta varustelu –ja asennekysymys.

Syysgolfeille kannattaa pukeutua fiksusti tuulen –ja vedenpitäviin vaatteisiin, jottei tule kolea ja lihakset pysyvät lämpiminä. Kuitenkin niin, että golfaaminen tuntuu kevyeltä, eikä ole liian tuhti olo ylipukeutuneena kymmeneen eri vaatekerrokseen. Itse tykkään mahdollisimman hengittävistä ja joustavista vaatekerroksista, joten syyskeleillä puen mieluiten teknisen lämpöpaidan, hengittävän pikeen ja joustavan, mutta lämmittävän takin päälle.

Syysgolfit ovat mielestäni siis nautinnollisia ja odotan innolla kirpsakoita viikonloppuaamuja, kun pääsee kiertämään kenttää kahvitermari mukana nautiskellen hapekkaasta ja kauniista syyskelistä.

Guess where I spent my weekend? ? #golf #golfcourse #justgolf #golferslife #annagolf @annagolfarit

Henkilön Heli Puhakka (@helipuhakka) jakama julkaisu 27. 08ta 2017 klo 23.23 PDT

Olen myös varautunut golfkauden päätökseen Suomessa, sillä syysgolfien jälkeen odottaa vielä ihanan aurinkoinen golfpelimatka Espanjan lämpimän auringon alle hyvässä seurassa, kun lähdemme Anna Golf –porukan kanssa Islantilla Golf Resorttiin. Luvassa on paljon hauskanpitoa ja pelailua. Jos sinusta tuntuu, että tältä kesältä jäi aurinkoiset golfit liian vähille niin lähde mukaan. Lisätietoja ja varaukset Golf Tailorsin Susanna Särkiseltä. Houstaamme Susannan kanssa matkaa ja luvassa on varmasti rentoa meininkiä ja paljon golfia.

Mukaan ovat tervetulleita kaiken tasoiset naisgolfarit.

Aurinkoisia syysgolfeja kaikille! <3

Heli

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje