Kesän kaunis ja käytännöllinen golfmuoti - Golfpiste.com

6.6.–13.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][13]
KilpailuaSuomalaista
Blogit - Unelmien peli

Kesän kaunis ja käytännöllinen golfmuoti

Kaupallinen yhteistyö J. Lindeberg

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Hyvät golfvaatteet eivät ole avain hyvään scoreen, mutta ne voivat tehdä hyvän fiiliksen ja svingaamisesta miellyttävää. Näin pelaaminen on mukavampaa ja sitä kautta voi yltää myös parempaan tulokseen kentällä.

Golfmuodissa ollaan tultu valovuosi eteenpäin vielä parinkymmenen vuoden takaisesta ruutuhousumallista ja myös materiaalit ovat kehittyneet uusien teknologioiden ansiosta. Golfmuoti on nykyisin todella monipuolista, tyylikästä ja ajan hermolla. Nykyään golfvaatteissa voi kulkea hyvin kentän ulkopuolellakin ilman että kukaan edes huomaa sinun tulevan kentältä. Ja voivat ruutuhousutkin olla makeat, jos niitä osaa kantaa ja ne on yhdistelty tyylikkäästi muiden vaatteiden kanssa. Olisi hienoa nähdä muutenkin rohkeampaa ja erottuvampaa, mutta kuitenkin tyylikästä pukeutumista golfkentillä. Golfvaatteita kannattaa päivittää, aivan kuten muitakin golfvarusteita. Sitä paitsi valinnanvaraa riittää, sillä kaupat ovat pullollaan uusia ihania golfvaatteita, jotka ovat tehty hyvistä materiaaleista.

Omalla kohdallani noudatan muutamaa tärkeää kriteeriä hankkiessani golfvaatteita. Näistä hyvä istuvuus on varmasti tärkein ominaisuus. Golfsvingiä voi häiritä hyvinkin pieni asia, vaikka hieman rutussa oleva sukka tai vähänkään hartioista kirraava takki. Vaatteiden pitää olla erityisen mukavia ja joustavia, jotta pääsee varmasti svingaamaan vapaasti ja huolettomasti. On myös ihan turha pukeutua syysgolfeilla miljoonaan kerrokseen, jolloin tulee tönkkö olo ja tunne kuin pelaisi lätkäkamat päällä. Hankkimalla laadukkaita materiaaleja ja tekemällä oikeita valintoja pysyy lämpöisenä vaikka kerros olisi ohuempikin. Istuvuus ei näin kärsi ja golfaaminen on huomattavasti mukavampaa. Pidän J.Lindebergin malleista ja materiaaleista. Heidän valikoimastaan löytyykin kattavasti eri malleja eri kokoisille ja mittaisille golfareille.

Materiaali onkin toinen tärkeä kriteeri, jonka avulla voi tehdä pelaamisesta paljon miellyttävämpää. J. Lindebergillä on käytössä monessa pikee- ja neulepaidoissa käytetty coolmax-kuitua, joka on laadukas ja hengittää hyvin.

Tyyli ja brändi ovat tietysti myös tärkeitä kriteereitä. Golfmuoti on mielestäni parhaimmillaan sporttisen urbaania, joten J. Lindebergin golfvaatemallisto on kuin tehty omaan makuun. Suosittelen seuraamaan heidän Instagram-tiliä, joka antaa inspiraatiota ja ideoita omaan golfpukeutumiseen. Golfmuoti saa mielestäni olla värikästä, särmikästä ja erottuvaa, joka tuo kantajan luonnetta ja persoonallisuutta oikealla tavalla esiin.

Alla suosikkini J. Lindebergin kauden mallistosta. Tuotteet löytyvät heidän verkkokaupastaan.

Green on the green – on raikas ja sporttinen. Huom. vaatteita saa myös eri värivaihtoehdoissa.

1. Celine-neule

2. Adina-hame

3. Tour-pikee

4.  Varrelliset sukat ovat trendikäs yksityiskohta 

5. Lippis

Tällä kaudella J. Lindebergin mallistoa on leimannut ihana leikittely värien kanssa ja nettikauppaa selaillessa tuntuu olevan kuin karkkikaupassa.

1. Pilkullinen pikee

2. Yhdistä pilkullisen pikeen kanssa kaunis pinkki merinovillaneule.

3. Värikäs hihaton

4. Raikas punainen Amelie-hame

5. Superjoustavat lyhyet shortsit ovat todella mukavat ja hengittävät

Lempivaatteeni tämän kesän mallistosta on kuitenkin ehdottomasti tämä poolotoppi.

Kaikkia J.Lindebergin naisten golfvaatteita pääsee ihailemaan täältä!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

J. Lindebergin vaatteisiin pukeutuviin golfareihin lukeutuu monia ammattilaisia, joista viimeisimpänä tähtikaartiin liittyi norjalaislupaus Viktor Hovland. Myös pituuslyöjänä tunnettu Troy Mullins on J. Lindebergin näkyviä sanansaattajia Jenkeissä ja hänen outfitteja (ja svingejä!) kelpaa ihaillakin upealla Instagram-tilillä.

Troy Mullinsin on svingi- ja tyylitaituri

PSSSST. J. Lindebergin verkkokaupassa alkoi juuri ALE, joten kannattaa suunnata sinne osoitteessa https://www.jlindeberg.com/fi/fi/home

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje