10. –17.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][24]
KilpailuaSuomalaista
Blogit - Unelmien peli

Ihana Skotlanti

MINEA BLOMQVIST-KAKKO – ANNA GOLF SUPERTÄHTI

Istun koneessa paluumatkalla kohti koti Suomea. Tasan viikko sitten tuli soitto että olin noussut 1.varasijalle kauden yhteen isoimpaan LET:n ja LPGA:n yhteiskisaan. Kamppeet siis kasaan ja kohti Skotlannin linksejä sydän toivoa täynnä. Peli on tuntunut viime aikoina lupaavalta ja varmasti ollaan jokseenkin tehty oikeita asioita kun mieli alkanut rentoutumaan kentällä ja pelistä tullut nautinto. Mutta ilman mahdollisuuksia ei tule onnistumisia.

Torstai aamuna olin vielä 1.varalla kisaan ja lähdin toivorikkaana kukon laulun aikaan kentälle. Kuulin että Whitney Hillier Australiasta oli fysiolla aamusta ja ei pystynyt edes olemaan selän takia putti asennossa. Lähdin siis rangelle lämmittelemään ja paikka avautui kisaan 8.05 lähtöön Christina Kimin ja Felicity Johnsonin flightiin. Kiva ryhmä, hieno mahollisuus ja ei liiallisia odotuksia, joten peli ilme oli todella hyvä muutaman päivän. Tuuli oli todella kova ja antoi meille kunnon links-kelin. Pelin tiimellyksessä juteltiin mm. LPGA:n uudesta pukeutumis koodista. Käytännössä uusissa säännöissä kiellettiin legginksit/jumppatrikoot sekä liian paljastava povi. Oltiin kaikki samoilla linjoilla että trikoot ei kuulu kentille ja tyylikkyys ihmisen oman harkinta kyvyn mukaisesti. Lajin on kuitenkin mentävä eteenpäin ja sallittava kaikille tulla oman näköisenä kentälle. Tarvitaan väriä, muotia ja persoonallisuutta golfkentille ja lajin on oltava kaikille ja kaiken ikäisille.

Pelasin 74/77 ja karsiuduin viikonlopulta kahdella lyönnillä. Mahdollisuus kääntyi siis opiksi, kokemukseksi tai pettymykseksi miten sen nyt itse haluaa ottaa. Mutta koska maanantaina oli edessä British Open karsinta oli otettava vaan posit reppuun ja eikun uutta matoa koukkuun. Karsinta pelattiin The Castle coursella St Andrewsissä. Ihan mahtava kenttä ja maisemat niin hulppeat. Pelasin maanantaina paarissa ja karsinta raja oli -2 uusintaan. Ursula Wikström voitti koko karsinnan loistavalla -5 tuloksella ja tällä viikolla saadaan seurata Noora Tammisen lisäksi siis myös Unskia Majorissa:)

Onnistumisen ja sen välillä että matkaan nyt kohti Suomea voi siis sanoa olevan 5 lyöntiä tältä reissulta. Kun sen pilkkoo osiin on helppo ajatella sen olevan niin pienestä kiinni. Kolmen putin griinit ja missatut böödit. Mutta fakta on se että niistä ne erot syntyvät,kyse ei ole isoista eroista vaan siitä laittaako yksinkertaisuudessaan putit sisään, uskaltaako lyödä vähän rohkeamman lyönnin ja luottaako itseensä täysillä. Very Simple.

Ikä on tuonut rauhaa, luottamusta ja kiitollisuutta jokaiseen päivään joten ei tässä mökötetä. Taas vähän viisaampana kohti uusia peli mahdollisuuksia. Nyt Helsinki-vantaa jo häämöttää ja tästä tie jatkuu kohti Vierumäkeä ja cädihommat kutsuu Vierumäen Challenge tour kisaan. Tulkaa kaikki kannustamaan meidän omia Suomen poikia 🙂

Minni

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje