14.–17.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][1]
KilpailuaSuomalaista
mainos Blogit - Unelmien peli

Ihana golfkenkämuoti 2018

Kaupallinen yhteistyö – Golf Center

Golfkausi lähestyy kovaa vauhtia ja inspiraatio päivittää golftyyli ja varusteet tulevalle kaudelle alkaa kukoistamaan. Kävin tutustumassa Golf Centerissä golfkenkämuotiin 2018, jonka pohjalta poimin alle trendit, jotka jokaisen kauniita ja laadukkaita golfkenkiä arvostavan naisgolfarin kannattaisi mielestäni korvamerkata tulevaa kautta silmällä pitäen. Valitse alta suosikkisi, innostu, yhdistele ja kävele tyylillä viheriöille!

Kenkiä ei tunnetusti voi olla liikaa, niin kuin ei golfkenkiäkään. Täytyy tunnustaa, että vietän kesällä enemmän aikaa golfkengissä kuin sandaaleissa. Pelaan useita kymmeniä kerroksia, jonka vuoksi kävelen golfkengissä satoja kilometrejä kesän aikana. Haluan, että kenkäni ovat kauniit, erittäin mukavat ja kestävät. Pidän siitä, että minulla on kesällä vähintään 2-3 kengät, joita käytän. Yhdet ovat ruusukkeelliset ja erittäin vedenpitävät, jotka sopivat kevään keleihin. Lomamatkalle lämpimiin kohteisiin otan mieluusti yhdet parit, jotka ovat värikkäät, hengittävät ja kevyet, jotta niissä on mukava pelata helteelläkin. Lisäksi minulla on aina yksi pari, joka on katumuotihenkinen ja ruusukkeeton. Niissä voin tarpeen tullen poiketa vaikka kaupassa kotimatkalla.

Oloni Golf Centerin kenkäosastolla oli siis kuin karkkikaupassa tutustuessani kauden mallistoon. Silmiä hivelivät kauniit värit, raikkaat muodot ja sporttisuus. Ominaisuuksiltaan tänä vuonna ykköseksi nousee selkeästi ruusukkeettomuus ja keveys. Lähes kaikki ovat vedenpitäviä ja osa myös Gore Texeja. Kengät ovat siis tyyliltään rentoja, eivätkä paina juuri mitään. Värit puolestaan ovat hillityn tyylikkäitä ja murrettuja valkoisesta harmaaseen ja hempeän roosaan.

Golf Centerin valikoimista löytyy useita kauniita uusia Eccoja, joka on ollut naisgolfareiden suosikkimerkki jo usean vuoden ajan. Eccojen salaisuus on usein mukavuus ja ruusukkeettomuus. Erityisesti Biom -malleissa on pyritty mallintamaan jalan luontaista liikettä askellettaessa. Ecco on kuulemma tehnyt yli 2500 jalkaskannausta, jotta pystyivät luomaan kengät joissa otetaan jalan kaikki lihakset tukemaan askelta…

Näissä Eccoissa kävelisi mieluusti kentän ulkopuolellakin

Ecco, W cage pro, Gore Tex

Oma suosikkini uutuuksista oli Ecco W cage pro, joka on  erittäin tukeva ja mukava nahkainen Gore Tex-kenkä. Kengän kaunis murrettu valkoinen väri ja hopeiset yksityiskohdat sekä pehmeys tekivät siitä oikean helmen!

Myös FootJoy on erittäin suosittu kenkämerkki naisten keskuudessa. FootJoyn uutuusmalli on erityisen kevyt, ja sen juju on supermukavassa pohjassa.

Niken kenkäuutuudet ovat niin ikään unelmakevyitä, mutta vaativaan käyttöön löytyi myös ruusukkeelliset mallit. Värinä kaunis vaaleanharmaa, roosansävyisin yksityiskohdin.

Golfkengät luovat mielestäni golftyylin perustan. Kenkiin on helppo myös yhdistää tyyliin sopiva asuste. Sporttisissa kengissä luot urheilullisen fiiliksen ja olemuksen, niiden kanssa sopii asusteeksi vaikka sporttinen lippa. Klassinen kenkävalinta puolestaan sopii niille, jotka suosivat elegantimpaa tyyliä ja sopivat yhdistettäväksi, vaikka kauniin silkkihuivin ja hatun kanssa. Kilpagolfareille sopii ehkä paremmin tour-kengät, jotka ovat sporttiset mutta hillityt. Räväkille ja rohkeille daameille suosittelen kirkkaita värejä, joihin voi vaikka halutessaan yhdistää mätzäävän mailahupun.

Kauniissa golfkengissä on mukava viettää aikaa klubilla kierroksen jälkeenkin ja miksei vähän tanssahdellakin, jos jälkipelit venyvät kauniina kesäiltana pidemmällekin klubitalon terassilla.

ANNA GOLFARI – VOITA HALUAMASI GOLFKENGÄT!

Osallistu näin:

  1. Valitse Golfcenter.fi –valikoimasta naisten golfkengät, jotka haluaisit.
  2. Kommentoi Anna Golf FB-ryhmässä olevaan blogipostaukseen haluamasi malli.
  3. Arvonta päättyy 3.4.2018 klo 13.00 ja voittaja julkistetaan Anna Golf FB-ryhmässä. Voittaja saa palkinnoksi haluamansa golfkengät Golf Centerin valikoimasta.

Hyvää Pääsiäistä kaikille!

Heli

@helipuhakka

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje