3.10.–10.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][20]
KilpailuaSuomalaista
Blogit - Tilander Tuulettaa

Forty shades of green

Kaikille golfareille tuttu vihreä saari Irlanti, on jo pitkään mainostanut itseään otsikon lauseella. Vihreän eri sävyjä sieltä löytyy siis tiettävästi ainakin 40 erilaista, eikä tilannetta varmastikaan huononna saaren yli 500 golfkenttää. Aiheesta on maassa lisäksi tehty tarttuva iskelmä.

Syy, miksi vihreys on juuri nyt alkanut kiinnostaa, johtuu yksinkertaisesti siitä, että kävin runsaat kaksi viikkoa sitten silmäleikkauksessa ja oma maailmani on yhtäkkiä kirkastunut niin, että näen, varsinkin nyt keväällä, valtavasti vihreän eri sävyjä ympärilläni. Niitä on jopa niin paljon, että uskoisin pärjäävämme siinä lajissa aivan hyvin tuolle vihreälle saarelle, joka näyttää viime vuosina lähes monopolisoineen nuo kaikki vihreän kymmenet eri sävyt kokonaan itselleen.

Sitä kutsuttiin kaihileikkaukseksi ja oletin, että silmieni pinnalta vain poistetaan jotain sellaista mikä on näön viimevuosina selvästi samentanut. Käytännössä silmiini istutettiin kuitenkin hienoja varaosia eli aivan uudet mykiöt, joiden ansiosta kaikki näyttää nyt, paitsi terävämmältä, myös paljon kauniimmalta. Vanhalle golfarille on näön radikaali paraneminen myös iso juttu. Aivan liian usein olen viime vuosina joutunut pelikavereilta tiiauspaikoilla ja muuallakin utelemaan, että ”näkiköhän joku” ja kun hämmästynyt vastaus on usein ollut, että ”siellähän se on keskellä väylää,” on kysyjän motiivia vähän ihmetelty. ”Pottuileeko se vain.”

Jatkossa uskon kuitenkin, kun tuo muistikin tuntuu vielä vähän pelaavan, olevani taas kysytty pelikaveri ainakin vanhempien golfarien keskuudessa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)