[11][17]

Mika Wikström 35-vuotiaiden mestariksi

Maajoukkueen kapteeni on myös kovan luokan pelimies.

35-vuotiaiden mestaruuskilpailut pidettiin viikonloppuna Porvoossa kahden kierroksen mittaisena. Alkuperäinen kisapaikka oli Ruuhikoski jossa kilpailu heinäkuun lopulla kuitenkin jouduttiin sateen johdosta pelaamattomaksi menneen kentän johdosta peruuttamaan. Porvoossakin satoi kun yli 130 pelaajaa kiersi viikonlopun aikana kenttää. Kahden kierroksen kisa on aina arvoituksellinen, erot jäävät tavallista pienemmiksi ja 35-vuotiaiden kisoissakin lopullinen voittaja tuli avauspäivän kärkiryhmän ulkopuolelta. Mika Wikström pelasi avauskierroksen tulokseen 76 ja oli kahdeksantena, kolme lyöntiä kärjestä. Toisen kierroksen alku sujui mainiosti ja jyväskyläläinen nousi hetkessä kärkeen. Kierrostulos oli kisojen paras 68, yhteistulos 144 jätti Pasi Piispan kahden lyönnin päähän, Mikko Leisso jäi jo viisi lyöntiä Wikströmistä. Mika Wikströmille mestaruus oli ensimmäinen. Hän on jo pitkään toiminut amatöörimaajoukkueen kapteenina. Alkukesästä Mika ja pitkäaikainen tyttöystävänsä Ursula Tuutti avioituivat.