[6][5]

Mika Piltz 11:s Söderåsenissa

Mika Piltzin puttipeli oli tehokasta Ruotsin kilpailusssa, tuloksena peräti 19 birkkua.

NCC Open Söderåsenissa kääntyi lopulta englantilaisten juhlaksi. Kolmannella kierroksella kenttä-ennätysta 63 sivunnut Benn Barham piti pintansa vaikka menettikin johtonsa sunnuntaina alkureiíllä. Hän teki eaglen 12:lla, sen jälkeen kaksi birkkua ja voitti lopulta kahdella lyönnillä ennen maanmiestään Pau Dwyeria. Kolmatta sijaa jakoi kaksi englantilaista ja Etelä-Afrikan Hennie Walters. Suomalaiset eivät hätyytelleet kärkeä sitten ensimmäisen kierroksen jolloin Pasi Purhonen johti tuloksella 67. Tasaisessa kilpailussa paras suomalainen oli Mika Piltz joka teki peräti 19 birkkua, mutta vastaavasti myös 15 bogeyta. 11 sija on Piltzin paras Challenge Tourilla sitten syksyn 1999, silti espoolainen oli kaikkea muuta kuin tyytyväinen esitykseensä. -Hyvin vaihtelevaa peliä, välillä lyön todella hyvin, kuitenkin varsinkin avauslyönneissä on hirveästi hajontaa. Sain onnekseni kopautettua sitten birkkujakin ihan läheltä sisään, peli on aikalailla veitsenterällä, sieltä saattaa tulla mitä vaan, Piltz kertoi kilpailustaan. Molemmat kotimaiset kilpailut ( Costa Brava&Meri-Teijo) voittanut Piltz ehti jo sunnuntaiksi kotimaahan, mutta lentää jo tiistaina Tanskan kisaan Ålborgiin. Seuraavalla viikolla on vuorossa Saksan kilpailu jonka jälkeen onkin vuorossa kolmen viikon kilpailutauko. -Nyt ei ehdi ihmeitä tehdä, tällä lyönnillä on elettävä. Tauon aikana uskon saavani palikoita sopivasti kasaan ja huippukuntoa odotellaan siihen ajankohtaan jolloin isot kilpailut pelataan, Piltz lupaa. Mikko Manerus jäi Piltzistä yhden lyönnin, oli 19:s joka on hänen uransa paras Challenge Tourilla. Manerus pelasi tasaiset kierrokset (72-69-71-69) ja ansaitsi reilut 6000 markkaa. Pasi Purhonen uinahti kaksi keskimmäistä kierrostaan, kaksi laitimmaista pelasi yhtä hyvin vain Ruotsin Viktor Gustafsson. Purhosen alkukausi on ollut uran parasta, neljä kisaa CT:lla, kolme kertaa jatkoon. Purhosenkin kausi jatkuu Tanskassa. Kalle Väinölä oli lopulta 39:s, hän on edelleen CT:n rahalistalla korkeimmalla suomalaisista sijaluvulla 29:s, tilille on hyvitetty noin 45.000 markkaa. Mika Piltz on listan 66:s, Pasi Purhonen 79:s, Mikko Manerus 118:s ja Janne Martikainen 137:s. Englantilaisilla on listalla kolmoisjohto, yhteensä heitä on 15:n joukossa peräti kahdeksan.