Kisoja ja tapahtumia naisille |
10.8.2016

Kisoja ja tapahtumia naisille ja aloittelijoille

Ladygolf

Suomen Golfliiton naistoiminnasta vastaavan Ladygolfin uudet nettisivut on nyt avattu! Suosittelemme kaikkia naisgolfareita tutustumaan uudistuneisiin sivuihin, josta löytyy paljon hyödyllistä tietoa sekä uusille pelaajille että kokeneemmille golfareille.

Löydät nettisivuilta tietoa tulevista järjestämistä tapahtumista ja kilpailuista, kuten Gloria LadyCupista sekä supersuositusta Naisten Sunnuntaista, joka kasaa tuhannet golfarit kentille kesäkuussa! Tämän lisäksi sivustolla julkaistaan ajankohtaisia, naispelaajia kiinnostavia uutisia.

Kevään aikana lukijat pääsevät myös nauttimaan toisten naispelaajien kertomista innostavista ja inspiroivista tarinoista, joissa käydään läpi heidän taivaltaan golfin parissa.

Kaikkien naisgolfareiden kannattaa myös käydä tykkäämässä Ladygolfin Facebook-sivusta. Seuraajat saavat heti ensimmäisten joukossa tietoa tulevista tapahtumista ja pääsevät osallistumaan hauskoihin kilpailuihin.

Suomen golfin strategiassa vuosille 2016–2020 yhdeksi tavoitteeksi on asetettu naispelaajien määrän lisääminen.  Seurat ympäri maata järjestävätkin tänä kesänä lukuisia matalan kynnyksen tutustumistilaisuuksia, joihin kaikki naisgolfarit ovat lämpimästi tervetulleita.

Kaveri mukaan – golf tutuksi!

Tuo kaverisi mukaan tutustumaan kanssasi ihanaan harrastukseen ja mukaviin ihmisiin Kansallisella Golfviikolla sekä kesän aikana järjestettävissä naisten tapahtumissa.

Olet lämpimästi tervetullut kaverisi kanssa innostavaan tutustumistilaisuuteen omaan lähiseuraasi. Luvassa on hauskoja harjoituksia, naurua sekä iloista yhdessäoloa golfin ja ystävien kanssa.

Golf on koko perheelle sopiva sosiaalinen laji, jossa on helppo tutustua uusiin ihmisiin. Lajin voi aloittaa missä iässä tahansa, joten voit hyvin ottaa mukaan isoäitisi, lapsesi, siskosi tai vaikka naapurisi. Golf on äärimmäisen terveellinen laji, joka tekee hyvää sekä keholle että mielelle – ei siis muuta kuin kaverit mukaan kentälle!

Tapahtumassa läheisesi saa tuntumaa siihen, millaista golf on ja tapaa mukavia uusia ystäviä. Aiempaa kokemusta ei tapahtumissa vaadita vaan kaveri tarvitsee vain mukavat ulkoiluvaatteet ja kengät.

Tule mukaan kaverisi kanssa ja anna hienolle lajille mahdollisuus ihastuttaa hänet!

Pelaa 100 pistettä!

Pelaa 100 pistettä! -kisa on Golfliiton naistoimikunnan luoma uusi hauska tapahtuma, jonka tavoite on aktivoida ensisijaisesti naisgolfareita pelaamaan useampia kierroksia kesän aikana.

100 pistettä! -kisassa on kaksi vaihetta: sadan pisteen kerääminen ja seuranta sekä iloisiin alueellisiin loppuhuipennuksiin osallistuminen. Aluetapahtumat ovat ensisijaisesti naispelaajille, joiden tasoitus on kisan alkaessa 1.5.2017 ollut 30 tai suurempi ja he ovat kesän aikana osallistuneet kisaan keräämällä 100 pistettä!

Pistebogey-kilpailu sopii loistavasti juuri aloitteleville golfareille, jotka haluavat pelata tulevana kesänä entistä enemmän ja palauttaa useampia tasoituskortteja. Voit laskea omat pistebogey-pisteesi kätevästi Golfpiste.com:in laskurista, jotta pysyt kartalla omasta etenemisestäsi.

Pelaaja voi kartuttaa pistebogeysaldoaan pelaamillaan kierroksilla 1.5.–6.8.2017 välisenä aikana ja 100 pistettä kerättyään, pelaaja ilmoittaa pisteet www.ladygolf sivuston kautta. Halutessaan voi kerätä 100 pistettä useamman kerran kaudessa.

Kesän aikana 100 Pistettä keränneiden kesken suoritetaan kolme palkintoarvontaa, kesä-, heinä- ja elokuussa aina kuukauden 5. päivän jälkeisellä viikolla edellisen kuukauden aikana lähetettyjen tulosten kesken. Elokuun alun tulokset otetaan mukaan viimeiseen arvontaan.

Pelaa 100 pistettä! huipentuu syyskuun alussa pelattaviin kuuteen alueelliseen pelitapahtumaan, jotka pelataan paripelinä: molemmat pelaavat omaa palloa pistebogeyna ja parempi tulos väylältä huomioidaan. Mukaan otetaan 40 peliparia ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautua voi yksin tai parin kanssa.

100 pistettä! -loppuhuipennuksissa tiedossa on kiva pelipäivä ja ihania palkintoja!

 

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.