Woodsilta ilmestyy vuoden 1997 Mastersia käsittelevä kirja - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Woodsilta ilmestyy vuoden 1997 Mastersia käsittelevä kirja

Kirja julkaistaan hieman ennen Tiger Woodsin ensimmäisen major-voiton 20-vuotispäivää.

Tiger Woods tekee paluun – kirjahyllyihin. Tähti ilmoitti alkuviikolla kirjoittavansa kirjan vuoden 1997 Masters Tournamentista. Julkaisuajankohta on ensi maaliskuussa, jolloin tulee kuluneeksi 20 vuotta Tigerin ensimmäisen vihreän takin voitosta.

Woods saavutti ensimmäisen major-tittelinsä ikimuistoisella tavalla, sillä eroa toiseksi sijoittuneeseen Tom Kiteen kertyi 12 lyöntiä. Hänestä tuli samalla kaikkien aikojen nuorin Masters-voittaja. Ikää Woodsilla oli tuolloin 21 vuotta, ja ennätys on edelleen voimassa.

Kotisivuillaan julkaisemansa tiedotteen mukaan Tiger aikoo avata kirjassaan myös suhdetta isäänsä Earl Woodsiin, kumota aiempia harhakäsityksiä sekä kertoa monia tarinoita, joista ei ole ennen puhuttu.

Kyseessä tulee olemaan Woodsin ensimmäinen itsensä kirjoittama teos sitten vuoden 2001, jolloin How I Play Golf -kirja julkaistiin.

Vuoden 1997 Masters on yksi elämäni tärkeimmistä turnauksista useastakin syystä. Monet ihmiset tietävät yleisesti tuon kilpailun, mutta kirjan myötä pääsen kertomaan yksityiskohtaisesti, mitä kentällä ja sen ulkopuolella tapahtui. – Tiger Woods

Woods kirjoittaa toistaiseksi ilman nimeä olevan kirjan yhdessä Lorne Rubinsteinin kanssa. Jälkimmäinen haastatteli vuodenvaihteessa 40 vuotta täyttänyttä Woodsia Time-lehdessä viime joulukuussa.

Yli sata ammattilaisturnausta voittanut Woods ei ole pelannut kahden selkäoperaation vuoksi kilpagolfia sitten vuoden 2015 elokuun. Hänen leiristään ei ole tihkunut tietoa paluun ajankohdasta.

Woods ilmoitti tiistaina, ettei hän aio osallistua viikon kuluttua pelattavaan U.S. Openiin eikä myöhemmin tässä kuussa ohjelmassa olevaan Quicken Loans National -turnaukseen. Kyseessä on jo kolmas kerta viimeisen kuuden vuoden sisällä, kun hän jättää kauden toisen major-turnauksen väliin.

Puheet lähellä olevasta comebackista laantuivat, kun silminnähden jäykänoloinen Woods löi Quicken Loansin mediatilaisuuden yhteydessä kolme perättäistä tiilyöntiä veteen lyhyellä par-kolmosella. Yleisesti uskotaankin, että Tiger ei pelaa enää tällä kaudella. PGA Tourin kausi 2015–2016 loppuu 21. elokuuta niiden osalta, jotka eivät selviydy mukaan kiertueen pudotuspeleihin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje