Williams: ”Tunsin itseni orjaksi Tigerin palveluksessa” - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Williams: "Tunsin itseni orjaksi Tigerin palveluksessa"

Steve Williamsin ja Tiger Woodsin tiet erkanivat vuonna 2011. Omaelämäkerrassaan Williams valottaa suhdettaan maailman tunnetuimpaan urheilijaan menestyksen hetkellä ja sen ulkopuolella. Kuva: Getty Images

Steve Williams kertoo maanantaina ilmestyneessä omaeläkerrassaan, että hän tunsi itsensä ”orjaksi” toimiessaan Tiger Woodsin caddiena. Sittemmin Adam Scottin palveluksessa työskennellyt Williams käsittelee Out of the Rough –nimisessä kirjassa laajasti hänen ja Woodsin välistä yhteistyötä vuosien varrella.

Woodsille 13 vuotta töitä tehnyt Williams sai potkut pian sen jälkeen, kun tähtipelaajan siviilielämän sotkut olivat tulleet julkisiksi.

”Yksi asia, joka minua ärsytti suunnattomasti, oli se kuinka hän viskasi mailan vain jonnekin bägin suuntaan, odottaen aina, että minä kumarrun nostamaan sen. Tunsin silloin itseni hyvin vaivaantuneeksi, ja olin kuin hänen orjansa”, Williams sanoo kirjassaan.

”Vastenmielistä oli myös hänen tapansa sylkäistä reiän suuntaan missatun putin jälkeen.”

Williams toteaa, että Woods kuunteli häntä, ja että he tulivat kaikesta huolimatta varsin hyvin toimeen keskenään. ”Tigerin päämäärä oli tulla lajin historian parhaaksi pelaajaksi, ja minun tavoitteeni oli auttaa häntä tämän päämäärän toteutumisessa.”

Uusiseelantilainen myös kirjoittaa, ettei hän ollut tietoinen Woodsin salasuhteista. Paljastukset tulivat hänellekin yllätyksenä. ”Yksi kysymys, mikä minulle säännöllisesti esitetään, kuuluu: Kuinka et ollut tietoinen Tigerin lukuisista rakastajista? Sitä itsekin miettisin jonkun toisen caddien kohdalla, jos vastaavaa tapahtuisi hänen ”pomonsa” elämässä.”

Williams jatkaa aiheesta:

”Kuinka saatoinkaan viettää niin paljon aikaa Tigerin seurassa vailla minkäänlaista aavistusta hänen toimistaan. Epäsuora vastaukseni on, ettei Elinkään (Woodsin entinen vaimo) tiennyt. Itse asiassa vain kourallinen Tigerin pitkäaikaisimmista ystävistä oli jollain tavalla jyvällä hänen suhteistaan. Minulle hän ei puhunut niistä mitään.”

Lähde: stuff.co.nz

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (9 kpl)