14.–21.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Viivästynyt viheriöremontti pakotti siirtämään naisten EM-kisat Kytäjältä Sloveniaan

Kytäjän South East -kentän viivästynyt viheriöremontti ei mahdollistanut jo kerran siirretylle naisten EM-lyöntipelille enää uutta ajankohtaa tämän vuoden kalenterista.

Myös Alastarolla pelattavaksi aiottu Nordic Liigan kilpailu jää tänä vuonna pelaamatta sponsorien puutteen vuoksi.

Naisten henkilökohtaisia Euroopan mestaruuskisoja ei pelata tänä vuonna Suomessa. Kisat oli tarkoitus pitää Kytäjällä, mutta South East -kentän viivästynyt viheriöremontti toi mutkia matkaan. Työn piti käynnistyä alun perin huhtikuun puolivälin tuntumassa, aloittamaan päästiin lopulta pari viikkoa myöhässä.

EM-kisojen varsinainen paikka oli heinäkuulla, mutta Euroopan Golfliitto EGA ehti siirtää turnauksen syksyyn. Uudelle mahdolliselle kisaviikolle ei kuitenkaan enää löytynyt paikkaa myöhemmästä ajankohdasta EGA:n täyttyneestä kalenterista.

Golfliiton halukkuuteen ja mahdollisuuksiin löytää uusi kilpailukenttä lyhyellä varoitusajalla vaikutti myös ennakointi voimassa olevien matkustusrajoitusten negatiivisesta vaikutuksesta kilpailun urheilulliseen tasoon.

Naisten EM-lyöntipelikilpailu järjestetään Sloveniassa 2.–5. syyskuuta.

Myös Alastaro Golfissa useamman kauden pelattu Timberwise Finnish Open peruuntuu tämän vuoden osalta. Pandemia on tehnyt kilpailun sponsoreiden hankinnan työlääksi, minkä vuoksi Golfliitto ja järjestävä seura ovat päättäneet siirtää Finnish Openin osalta resurssit kauteen 2021. Kilpailu kuuluu Nordic Liigan kalenteriin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje