Vihdissa helatorstaina avoimet ovet - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Vihdissa helatorstaina avoimet ovet

Vihdissä on järjestetty golfiin liittyviä taphtumia aktiivisesti monen vuoden ajan. Kuva vuoden 2012 Perhegolf-tapahtumasta.

Vihti Golf tunnetaan innovatiivisena ja aktiivisena kenttänä etenkin aloitteijoiden suhteen. Kansallisen Golfviikon alla Vihdissä järjestetään totuttuun tapaan avoimet ovet kaikille lajista kiinnostuneille.

”Me olemme järjestäneet avointen ovien tapahtumia jo pitkän aikaa, kerran tai kaksi vuodessa. Nyt on aika huono keli, mutta parhaimmillaan meillä on ollut avointen ovien tapahtumissa jopa 500–600 asiakasta”, Vihti Golfin toimitusjohtaja Janne Uotila kertoo.

Ne tutustujat, jotka uskaltautuvat kentälle asti, voivat mitellä rentomielisessä Kipinä Golfissa, joka niin ikään on osallistujille ilmainen. Par 3 -kentällä pelattava Kipinä Golf on pelimuodoltaan scramble, eli parin parempi pallo valitaan. Parista toinen saa olla jo golfiin vihkiytynyt, mutta toisen jäsenen on oltava ummikko, edes green cardia ei saa olla suoritettuna.

”Aikaisemmin meillä on ollut avoimissa ovissa muutakin ohjelmaa kuin golf. Nyt keskitymme kuitenkin nimenomaan gofiin, sillä haluamme saada jalkeille niitä ihmisiä, joita laji kiinnostaa”, Uotila sanoo.
Myös lapsille on järjestetty omaa ohjelmaa.

”Golfliitto on herättänyt henkiin Golfviikkoa ja tämä meidän tapahtumamme on Vihdin ponnistus. Aikaisempina vuosina olemme kokeneet, että lakkiaisviikonloppu on huono ajankohta ja siksi päätimme järjestää tapahtuman nyt”, Uotila päättää.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje