Vierumäen hotellin majoitus- ja ravintolaliiketoiminnasta vastannut yhtiö hakeutui konkurssiin - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Vierumäen hotellin majoitus- ja ravintolaliiketoiminnasta vastannut yhtiö hakeutui konkurssiin

Vierumäki Country Club Oy jätti perjantai-iltapäivänä konkurssihakemuksen Päijät-Hämeen käräjäoikeuteen. Kuva: Holiday Club

Vierumäki Country Club Oy:n konkurssin myötä noin 150 ihmistä menettää työpaikkansa.

Vierumäen urheiluopiston hotellin majoitus- ja ravintolaliiketoiminnasta vastannut Vierumäki Country Club Oy on hakeutunut Helsingin Sanomissa olleen uutisen mukaan konkurssiin.

Yhtiön pääliiketoimintaa on ollut urheiluopiston hotellin pyörittäminen. Se on vastannut hotellin ravintoloiden lisäksi muista urheiluopiston ravintoloista.

Konkurssiin hakeutumisen syynä oli koronaviruspandemian aiheuttama hotelli- ja ravintoliiketoiminnan lamaantuminen.

”Kaikki vaihtoehdot käytiin läpi. Oli vaikea päätös, mutta tämä jäi ainoaksi mahdolliseksi vaihtoehdoksi”, toimitusjohtaja Peter Gabrielsson sanoi Helsingin Sanomille.

Vierumäen muut yhtiöt, kuten alueen golfkentistä Cookesta ja Classicista vastaavat Vierumäki Golf Club Oy ja Vierumäki Golf Oy jatkavat toimintaansa normaalisti.

”Konkurssi ei vaikuta mitenkään golfkenttien toimintaan”, Gabrielsson vahvisti Golfpisteelle.

Aiemmin Scandicin pyörittämä hotelli siirtyi vuonna 2017 Vierumäki Country Clubille, ja vuonna 2018 edelleen Mika Anttosen Keele-nimiselle yhtiölle. Keelestä tuli tässä vaiheessa Vierumäen muiden yhtiöiden pääomistaja.

Anttonen kertoi Ilta-Sanomissa olleessa uutisessa, että hotelliyhtiön osien elvyttämiseen ennätettiin pumpata miljoonia euroja, mutta tämä ei riittänyt.

Konkurssin myötä noin 150 ihmistä menettää työpaikkansa.

Lähde: Helsingin Sanomat

Juttua muutettu kello 19.05: Konkurssiin mennyt yhtiö ei vastannut Vierumäen Classic-kentän toiminnasta, kuten uutisessa aiemmin kerrottiin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje