13.–20.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][2]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Tawast Golfin toimitusjohtajaksi naapurikentän puheenjohtaja

Vesa Rontu aloittaa Tawast Golfin toimitusjohtajana ennen kauden 2021 avauslyöntejä. Kuva: Juha Hakulinen

Vesa Rontu Tawast Golfin ruoriin, Lauri Manninen siirtyy Tawastia Groupin toimitusjohtajaksi.

Hämeenlinnalainen Tawast Golf on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Vesa Ronnun. Hän seuraa tehtävässä 11 vuotta kenttäyhtiötä johtanutta Lauri Mannista, joka siirtyy hotelli-, ravintola- ja kokouspalveluita tarjoavan Tawastia Groupin toimitusjohtajaksi.

IT4B Partners Oy:n aluepäällikön paikalta Tawastiin siirtyvä Rontu on paikallisille golfin harrastajille tuttu henkilö. Hän on työskennellyt caddiemasterina Tawast Golfissa, toiminut Aulangon Golfklubin kapteenina ja viimeiset kolme vuotta Aulanko Golf Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Rontu, 44, saa Tawast Golfin kenttäyhtiön hallituksen puheenjohtajan Aki Kiiliäisen mukaan johdettavakseen taloudellisesti vakaan, hyvän hengen ja vahvan kulttuurin omaavan golfyhtiön ja -seuran.

”Tawastissa on vahva ambitio kehittää kenttää, vahvistaa asiakaskokemusta edelleen ja olla hyvä kumppani sidosryhmille. Haluamme jatkossakin pitää huolta siitä, että yrittäjähenki, paikallinen ote ja ihmislähtöinen yhteys osakkaisiin, jäseniin sekä asiakkaisiin säilyy. Vesa Ronnun kokemus ja ote tukee näitä tavoitteita erinomaisesti”, Kiiliäinen sanoi.

Tawast Golfin toimtusjohtajan vakanssi kiinnosti hakijoita, sillä paikkaa tavoitteli kaikkiaan 37 henkilöä. Heistä kuusi kutsuttiin haastatteluun. Kaikki toimitusjohtajahaun ”semifinaalissa” olleet hakijat olisivat pystyneet Kiiliäisen mukaan johtamaan Tawastia menestyksellä.

”Näin voin kiteyttää haastatteluissa olleiden hakijoiden kyvykkyyden ja persoonan”, hän kertoi seuran nettisivuilla.

Rontu tulee ensi töikseen päivittämään strategiaa yhdessä Tawast Golfin hallitusten kanssa sekä kuulemaan osakkaiden ja jäsenten ajatuksia.

”On hienoa päästä isoksi osaksi Tawastin joukkuetta. Golf on monimuotoinen laji, ja tarjoaa pelaajille upeita kokemuksia, joita voimme edelleen vahvistaa ja tuottaa elämyksiä pelaajille. Tawastissa on hieno, ihmisläheinen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Sen pidämme avainasemassa myös jatkossa”, myös Tawast Golf ry:n toiminnanjohtajan tehtävät vastaanottava Rontu sanoi.

Tasoituksella +0,4 pelaava Rontu on kilpailut aikoinaan kotimaan ylimmällä golfkiertueella. Paras henkilökohtainen saavutus on vuodelta 2011, jolloin hän voitti Tawast Golfissa pelatun midien reikäpelimestaruuskilpailun.

Vuonna 1988 perustettu Tawast Golf järjestää kahden vuoden kuluttua Paavolankulmassa sijaitsevalla kentällään naisten EM-joukkuekilpailut.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje