24.11.–1.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][6]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Uusi Golflehti on ilmestynyt! – ykkösnumero toimitetaan tänään koteihin

Uudistuneen Golflehden ensimmäinen numero on julkaistu. Printtilehti toimitetaan golfin harrastajien koteihin tänään keskiviikkona 20. helmikuuta. Golflehden digitaaliseen näköislehteen voit tutustua tästä.

Golflehti on uudistunut sekä ulkoasultaan että sisällöltään. Lehden ilmettä ohjaa golfin vahva visuaalisuus, jota korostaa myös uudistettu paperilaatu. Jo ennestään korkealaatuista kuvitusta on pyritty entisestään parantamaan, ja lehden typografia on muutettu entistä selkeämmäksi ja luettavammaksi.

Myös lehden rakenne on uudistettu, vaikka siitä voi helposti tunnistaa myös tutunomaisuuden. Lehden sisällöt on jaettu viiteen pääosastoon: Alkulämmittely, Opi kaikki golfista, Golfin lumo, Suomi Golfin asialla ja Unelmien peli.

Kari Sammallahti on mies, joka vihasi golfia.

Uuden Golflehden kansien välistä löytyy lukuisia uusia juttuformaatteja, jotka tulevat jatkumaan juttusarjoina myös tulevissa lehdissä. Esimerkiksi Suomi Golf -brändiuudistuksesta ammentava #MunTapaPelata-juttusarja esittelee avausartikkelissaan himogolfarin, joka vihasi lajia. Golfporukka-juttusarjassa esiin pääsevät puolestaan golfin merkeissä erilaisista syistä yhteen kokoontuvat ryhmät.

Golflehden opetussisällöt on täysin uudistettu ja toteutettu kokonaan kotimaisin voimin. Opi parhailta -opetusjuttusarjassa vuorottelevat lehdittäin miesten Euroopan Tourilla pelaavat Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen. Opetustuokioita täydentävät lehden artikkeleja mukailevat Golfpiste.com:n opetusvideot.

Heini Haapalan golfkoulu jatkuu joka numerossa, ja Pron pikavinkeissä vaihtuvat suomalaiset golfopettajat tarjoavat omat niksinsä parempaa golfiin. Golflehden uutena henkisen valmennuksen asiantuntijana aloittaa Suomen tunnetuimpiin urheilupsykologeihin kuuluva Tuomas Grönman.

Vuoden ensimmäisen numeron toimituksellinen teema on uudistuminen ja kehittyminen. Niistä kertovat myös lehden kaksi suurta henkilöjuttua, joiden kohteina ovat European Tourille pitkäjänteisen työn jälkeen noussut Kalle Samooja sekä kilpagolfin terävimmälle huipulle palannut Tiger Woods.

Uusi Golflehti on edelleen aktiiviharrastajan ilon ja inspiraation lähde, mutta samalla lehti on suunnattu entistä painokkaammin uusille golfin harrastajille. Siihen pyritään sekä aihevalintojen että konkreettisten keinojen kautta. Esimerkiksi golfin toisinaan vaikeaselkoista terminologiaa ja käsiteviidakkoa avataan uusien infolaatikoiden kautta.

Golflehti ilmestyy vuonna 2019 kuusi kertaa, seuraavan kerran aivan Masters Tournamentin alla 10. huhtikuuta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)