TrackManin käyttöliittymä uudistui – muutokset tehtiin helppokäyttöisyys edellä - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

TrackManin käyttöliittymä uudistui – muutokset tehtiin helppokäyttöisyys edellä

Uusi aloitusnäyttö näyttää tältä. Käyttäjäkokemus on paljon aiempaa selkeämpi.

TrackManin kenttävalikoima on valtava, ja uusia pelimahdollisuuksia tulee koko ajan lisää.

Vaikka golfkautta on vielä jäljellä, osa pelaajista on jo alkanut varailla tulevan talven simulaattorivuoroja. Sitä silmällä pitäen onkin hyvä tietää, että simulaattorigolfiin vahvasti panostanut TrackMan on juuri julkaissut uuden TPS 9 -nimeä kantavan käyttöliittymän. TPS tulee sanoista Trackman Performance Studio.

Simulaattorikäyttäjät ottavat varmasti ilolla vastaan uudistetun TPS:n mukanaan tuomat muutokset. TrackManin Suomen-edustaja Leevi Karimäki sanoo, että nimenomaan loppukäyttäjä on tässä uudistuksessa se suurin voittaja.

”Käyttöliittymänäkymä on muuttunut täysin. Tavoitteena on ollut yksinkertaistaa sitä ja lisätä helppokäyttöisyyttä. Sen lisäksi on paljon erilaisia uusia ominaisuuksia”, Karimäki sanoo.

Suurin osa TrackManin käyttäjistä hyödyntää laitetta simulaattorina, jolloin pelaamiseen liittyvät uudistukset koskevat heitä kaikista eniten. Siellä päällimmäisinä uudistuksina ovat manuaaliputtaukseen tullut gimmie-mahdollisuus 4 jalan putteihin, puhdas scratch-pelaaminen ja myös uusi turnauspelimuoto.

”Nyt pystymme talvella luomaan turnauksia, joissa pelimuotona on scramble. Palveluntarjoajilla on nyt siis mahdollisuus järjestää kisoja, joissa voidaan pelata scrambleä. Aiemmin se ei ole ollut mahdollista”, Karimäki lisää.

Kenttävalikoima on jo tähän asti ollut TrackManin yksi vahvuuksista, sillä pelattavaa on löytynyt todella runsaasti. Kenttiä löytyy tällä hetkellä lähes 200, eikä se ole suinkaan jäämässä tähän.

”Niitä tulee koko ajan lisää. Tulevista kentistä en voi mainita muuta kuin sen, että sieltä on tulossa sekä tavallisia että tour-kenttiä.”

TrackMan on aiempina vuosina järjestänyt erilaisia turnauksia talven aikana, ja Karimäki lupaa, että ensi talvenakin he ovat sellaisia järjestämässä. Niistä kuullaan lisää talvella.

Peliuudistusten lisäksi TrackMan toi TPS 9:ään paljon toivotun lisäyksen, joka palvelee etenkin valmentajia ja laitteen kanssa peliään kehittäviä pelaajia. TrackMan on tähän asti osannut näyttää pallon osumakohdan lavassa, kun on lyöty puu- ja rautamailoilla, mutta nyt tuo sama ominaisuus on tuotu myös puttipuolelle. Sitä ominaisuutta moni valmentaja varmasti tervehtii ilolla.

Lue seuraavaksi: Miten Track Manin optimizeria voi hyödyntää omassa harjoittelussa?

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje