Tiger Woodsin yritys 668 000 dollarin korvauksiin - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Tiger Woodsin yritys 668 000 dollarin korvauksiin

Tiger Woods on tunnetusti tarkka rahoistaan. Nyt tuli kuitenkin takkiin tuntuvasti. Kuva: Getty Images

Tiger Woods ja hänen yhtiönsä ETW Corp. hävisi oikeudessa jutun miamilaiselle Have It Golf Inc. -yritykselle. ETW Corp. määrättiin maksamaan 668 000 dollarin korvaukset sen oikeuteen haastaneelle Have It Golfille.

Have It Golf kaupittelee golfiin liittyviä muisto- ja keräilyesineitä. Kuusihenkinen valamiehistö määräsi Woodsin yhtiön 668 000 dollarin korvauksiin, mutta korot huomioiden summa saattaa jopa kaksinkertaistua.

Have It Golf on myös hakenut miljoonan dollarin hyvitystä lakimieskuluihinsa. ETW todennäköisesti valittaa oikeuden päätöksestä.

Have It Golfin omistaja Bruce Mathewsin mukaan Tiger Woods rikkoi vuonna 2001 solmitun yhteistyösopimuksen, kun hän ei kirjoittanut sovittua määrää nimikirjoituksia eikä toimittanut riittävästi valokuvamateriaalia muistoesinetuotannon käyttöön.

Woods antoi miamilaiselle tuomioistuimelle 45 minuutin mittaisen todistuksen asiasta maanantaina. Se ei kääntänyt valamiesten päätä.

”Tämä asia on ollut tuloillaan jo pitkän aikaa. ETW:n käytös on ollut moitittavaa ja siksi olemme erittäin tyytyväisiä päätöksestä”, Bruce Mathewsin asianajaja Eric Isicoff totesi Miami Heraldille.

Have It Golf myy edelleen useita Woodsin nimikirjoituksilla varustettuja muistoesineitä huomattavaan hintaan.

Lähde: Golf Digest

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje