7.7.–14.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Tiger Woods pääsee jättämään kädenjälkensä legendaariseen golfpyhättöön

Tiger Woodsin tavoitteena on tehdä Pebble Beachin par 3 -kentästä kaiken tasoisten pelaajien kenttä.

Tigerin suunnittelutoimisto, TGR Design on suunnitellut jo kymmenkunta kenttää, ja tahti vain kiihtyy.

Monien muiden golfhuippujen tavoin Tiger Woods on viime vuosina ottanut roolia myös golfkenttäsuunnittelubisneksessä. Woodsin suunnittelutoimiston, TGR Designin uusin toimeksianto tuli Yhdysvaltojen länsirannikolta, kun Pebble Beach Company otti yhteyttä Woodsiin.

Legendaarista Pebble Beachin kenttää Woods ei pääsee suunnittelemaan uudelleen, vaan TGR Design ottaa työn alle Pebble Beachin par 3 -kentän uudistuksen. Peter Hay Golf Course -nimellä tunnettu par 3 -kenttä avattiin jo vuonna 1957, ja kenttää on hyödynnetty vuosien saatossa ahkerasti niin juniori- kuin hyväntekeväisyyskilpailuiden näyttämönä.

Tigerille työskentely Pebble Beachissä on yksi unelmien täyttymyksistä.

”Pebble Beach on aina ollut erityinen paikka minulle. Minulle ja TGR Designille on kunnia-asia päästä tekemään yhteistyötä Pebble Beach Companyn kanssa ja suunnittelemaan uusi par 3 -kenttä niin ikoniseen paikkaan”, Woods sanoo.

Peter Hay oli Pebble Beachin pitkäaikainen head pro, ja Woods haluaa kunnioittaa Hayn perintöä kentän suunnittelutyössä.

”Peter Hayn visio tälle kentälle on täysin sopusoinnussa TGR Designin ajatusmaailman kanssa – tuomalla uusia pelaajia golfin pariin, yhdistämällä perheitä ja tarjoamalla hauskoja golfkokemuksia kaiken tasoisille pelaajille”, Woods kertoo.

Suurin syy kentän uudelleensuunnittelulle on siinä, että Pebble Beach Company haluaa nostaa par 3 -kenttänsä ympärivuotiset puitteet samalle tasolle kompleksin muiden kenttien – Pebble Beach Golf Linksin, Spyglass Hill Golf Coursen, The Links at Spanish Bayn ja Del Monte Golf Coursen – kanssa.

Pebble Beachin klubitalon ja ykkösväylän välittömässä läheisyydessä sijaitseva par 3 -kenttä on myös eräänlainen käyntikortti alueen ohi ajaville ihmisille, sillä Montereyn niemimaan ympäri kiertävä 17 Mile Drive kulkee aivan Pebble Beachin golfkentän vierestä.

Pebble Beach Companyn toimitusjohtajan Bill Perocchin odotukset ovat korkealle uuden kentän suhteen, mutta hänellä on täysi luotto Woodsin suunnittelutoimistoon.

”Tiger Woods ja TGR Design ovat täydellisiä kumppaneita tähän projektiin, kun otetaan huomioon Tigerin sitoutuminen nuorten golfiin ja kokemus kehittää hauskoja, luovia ja pelattavia kenttiä kaiken tasoisille golfareille.”

Tyynen valtameren upeissa rantamaisemissa sijaitsevan Pebble Beachin par 3 -kentän korjaustyöt alkavat jo keväällä, ja valmista pitäisi olla tämän vuoden lopulla.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje