Tiger Woods järjestää kaikille avoimet puttikisat, jonka potissa on hulppeat 125 000 taalaa - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Tiger Woods järjestää kaikille avoimet puttikisat, jonka potissa on hulppeat 125 000 taalaa

Tiger Woods järjestää lokakuussa mielenkiintoisen puttikilpailun. Kuva: Getty Images

Woodsin perustamia PopStroke puttikeskuksia nouse koko ajan lisää eri puolille Yhdysvaltoja.

Tiger Woods ei ole kilpaillut sitten Open Championshipin, mutta hänen nimensä pysyy tiukasti otsikoissa. Keskiviikkona kerrottiin Woodsin ja Rory McIlroyn yhteisistä hankkeista ja torstaina kuului aivan muuta.

Woods ilmoitti torstaina järjestävänsä lokakuun lopulla pelattavan PopStroke Tour Championship -kilpailun. Kyseessä ei ole lyöntipelikilpailu tai mikään muukaan koitos, johon täytyy sonnustautua koko bägin sisällön kanssa.

Kilpailu käydään Sarasotassa Floridassa Woodsin perustamalla 36-reikäisellä PopStroke-puttiareenalla. Fasiliteetti käsittää kaksi 18-reikäistä puttikenttää sekä ulkona olevan ravintolan.

PopStroke Tour Championshipissä pelataan sekä yksilö- että joukkuekilpailut. Henkilökohtaiseen kilpailuun otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 100 pelaajaa. Osallistujilla ei ole ikärajaa. Neljän kierroksen kilpailussa on karsinta 36 reiän jälkeen, ja potissa on 25 000 dollaria.

Joukkuekilpailuun otetaan 200 joukkuetta ja käytäntö on samanlainen kuin yksilöturnauksessa. Potti on kuitenkin nelinkertainen eli peräti 100 000 taalaa.

Henkilökohtaisen kilpailun osallistumismaksu on 250 dollaria ja joukkuekilpailuun pääsee 500 dollarilla.

Floridasta löytyy Sarasotan lisäksi kolme muutakin PopStroke-kenttää, Orlandosta, Fort Myersistä sekä Port St. Luciesta. Myös Tampaan ja Delrayyn on suunniteltu puttikenttiä. Lisäksi Texasiin sekä Arizonaan ollaan avaamassa vielä tämän vuoden puolella muutama PopStroke-keskus lisää.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)