Tiger vs. Phil, osa 2 on tulossa! – Mukana kaksi muuta urheilulegendaa - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Tiger vs. Phil, osa 2 on tulossa! – Mukana kaksi muuta urheilulegendaa

Tiger Woods ja Phil Mickelson eivät olleet joskus mahtua saman katon alle. Nykyään lämpimissä väleissä oleva kaksikko ottaa toukokuussa toisistaan mittaa ottelussa, johon on tulossa myös vahvistuksia. Kuva: Getty Images

Suurta mielenkiintoa herättävän tapahtuman koko tuotto menee koronaviruksen vastaiseen taisteluun.

Hetken aikaa huhuttu Tiger Woodsin ja Phil Mickelsonin välinen haasteottelu vol. 2 järjestetään toukokuussa. Asian vahvisti keskiviikkona merkittävistä urheilulähetyksistä Yhdysvalloissa vastaava Turner Sports.

Ottelun tarkempi päivämäärä, paikka ja pelimuoto ovat vielä auki, mutta se televisioidaan Turner Network Television -yhtiön toimesta.

Kaksikko kohtasi toisensa haasteottelun merkeissä ensimmäisen kerran marraskuussa 2018. Nyt tapahtumaan osallistuvat myös kaksi amerikkalaisen jalkapallon legendaa, Tom Brady ja Payton Manning. He tulevat muodostamaan ottelussa joukkueen Woodsin ja Mickelsonin kanssa.

Tom Brady (vas.) ja Payton Manning pääsevät esittämään golftaitojaan lajin kahden megatähden seurassa. Kuva: Getty Images

Tähdistä Woods ja Brady asuvat Floridassa ja myös Mickelson on rakentamassa taloa Jupiterin alueelle, mikä puoltaa erilaisten lähteiden mukaan ottelun pelaamista Etelä-Floridan seudulla.

PGA Tour kieltäytyi vahvistamasta asiaa. Sen mukaan nyt keskustellaan tapahtuman järjestämisen logistiikasta ja turvallisuudesta.

Ensimmäisessä Woodsin ja Mickelsonin välisessä, Las Vegasissa käydyssä reikäpeliottelussa jälkimmäinen vei voiton neljännellä jatkoreiällä kuitaten yhdeksän miljoonaa dollaria. Tämän ohella kaksikko haastoi toisensa matsissa oheisvetoihin, joista saadut tuotot menivät hyväntekeväisyyteen.

Tällä kertaa tapahtuman kaikki tuotot menevät koronaviruksen vastaiseen taisteluun.

Woods osallistui viime lokakuussa Japanissa Jason Dayn, Rory McIlroyn ja Hideki Matsuyaman kanssa The Challenge: Japan Skins -otteluun, missä Day kokosi suurimman voittopotin, 210 000 dollaria.

Tiger voitti samalla viikolla pelatun Zozo Championshipin, joka oli ensimmäinen Japanissa käyty PGA Tourin kilpailu.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje