[13][26]

Thomas Sundström nousi voittoon Lohjalla

Kaksi Audi Tourin kisan voittoa,, PM-kultaa, Erkossa toinen. Thomas Sundströmin kausi oli erinomainen.

Thomas Sundström kruunasi hyvän kotimaisen kautensa Lohjalla jossa hän voitti jo toisen Audi Tourin kilpailun. Nevasta edustava ”Tumppi” ratkaisi pelin toisen kierroksen sisääntulossa jossa hän teki perättäin neljä birkkua reiíllä 13-16. Kalle Aitala nousi Anssi Kankkosen rinnalle jakamaan kahta suurinta shekkiä, molemmat kuittasivat urakastaan 9750 markkaa. Amatöörit kunnostautuivat muutenkin, Tuomas Tuovinen (-6) oli neljäs, Panu Kylliäinen(-3) viides. Thomas Sundström totesi olevansa erittäin tyytyväinen kauteensa joka nosti hänet myös toiseksi Audin pisteissä. Mika Piltz oli jo aiemmin varmistanut ykköstilansa. Sundström voitti myös Hyvinkään kisan, tämän lisäksi hän pääsi jatkoon CT:n kisoissa sekä Espoossa että Talmassa. Ruotsalaisessa kauppakorkeakoulussa opiskelevat Sundström aikoo pelata ainakin ensikauden vielä amatöörinä. Yhdistettävien kilpailusarjojen myötä Sundströmillä on tulevalla kaudella näillä näkymin kaksi titteliä puolustettavanaan. Tulostaso oli Lohjan kilpailussa erittäin hyvä, voittotulos kahdeksan alle on kova, kolmasosa pelaajista kiersi kaksi kierrosta alle parin. Perjantaina heikoinkin tulos oli vain kuusi yli parin! Tasonnousua tai kentänviritystä, varmasti molempia. Jokatapauksessa Audi Tourin kautta voidaan pitää onnistuneena ja tulevan kauden yhteiskisoista on varmasti luvassa entistä kovempia taistoja. Suomalainen huippugolf tarvitsee kovan kotimaisen sarjan, nyt ollaan hyvällä tiellä eteenpäin.

PGA:n kotisivut