20.–28.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][15]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Tarinagolfiin iskeneet murtomiehet valitsivat väärän päivän

Tarinagolf toivottaa golfista kiinnostuneet ja muut tutustujat tervetulleiksi klubilleen, mutta mieluiten pääovesta ja aukioloaikana. Kuva: Tarinagolf

24hgolf-tempauksessa olleet pelaajat yllättivät varkaat itse teossa.

Kotimaisia golfkenttiä on jo pidempään kiusannut pitkäkyntisten mielenkiinto klubien omaisuutta kohtaan. Tarinagolfiin yritettiin torstain vastaisena yönä murtautua toistamiseen muutaman kuukauden sisällä, mutta toteutus jäi tälläkin kertaa aikeen tasolle.

Pelastukseksi osoittautui epätavalliseen aikaan paikalla olleet jäsenet, jotka yllättävät murtautujat yöllä kello puoli kolmen jälkeen.

24hgolf-tempaukseen osallistuneet pelaajat saivat nuoriksi kuvaillut, huppareihin pukeutuneet varkaat ottamaan jalat alleen ja pakenemaan paikalta sinisellä Volkswagen Golf -merkkisellä autolla.

Myös poliisi kävi paikalla tarkistamassa tilat.

”Varkaiden saalis olisi jäänyt pieneksi, sillä meillä on varauduttu tällaisten tapausten varalle videovalvonnalla, hälytysjärjestelmillä ja massiivisilla kassakaapeilla. Käteistäkin meillä on käytössä vain vähän, koska ihmiset maksavat nykyisin kortilla”, Tarinagolfin toimitusjohtaja Osmo Ruuska kertoi Savon Sanomissa.

Edellinen murtoyritys sattui maaliskuussa, mutta tuolloin varashälytin säikäytti varkaat tiehensä.

Tarinagolfilla on ollut muutakin harmia kutsumattomista vieraista. Edellisviikolla, niin ikään yölliseen aikaan, kaksi mopopoikaa oli lehden mukaan keräilemässä palloja kentän rangelta. Tekijät saatiin kiinni ja asianosaiset ovat sopineet tapauksen keskenään.

Valoisat kesäyöt ovat houkutelleet viime aikoina varkaita enenevästi golfklubien tiloihin. Ruuska totesi, että samana yönä murtauduttiin myös Joroisten Kartanogolfiin ja vastikään kerrottiin muun muassa Alastaron ja Kemin kentillä tehdyistä murroista.

Tarinagolfin urhoolliset juniorit pelasivat ja maratoonasivat edellä mainitussa 24hgolf-tapahtumassa kunnioitettavat 282 par- tai parempaa reikätulosta. Lopullinen tukisumma selviää seuran mukaan, kun tarkkuuslaskennat on suoritettu.

Lähde: Savon Sanomat

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje