Suomen Golfliitto siirtää liittokokoustaan - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Suomen Golfliitto siirtää liittokokoustaan

Suomen Golfliitto kertoo palvelevansa pelaajia ja golfyhteisöjä mahdollisimman normaaliin tapaan poikkeusoloissakin.

Suomen Golfliiton ehti jo lähettää kutsut kevään liittokokoukseen viime keskiviikkona. Kokous oli määrä järjestää 28. maaliskuuta. Tämän jälkeen koronavirustilanne on Suomessa pahentunut ja Suomen hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteitä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa.

Yksi hallituksen linjauksista on rajoittaa julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön. Golfliitto kertoo tiedotteessaan, että vaikka SGL:n liittokokous on yksityinen tilaisuus, on tässä tilanteessa vastuullista välttää kaikkea ei-välttämätöntä matkustamista ja kokoontumista.

Siksi Suomen Golfliiton hallitus on päättänyt siirtää kevätliittokokouksen myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Suomen hallituksen  antamat linjaukset ovat voimassa 13.4.2020 saakka. Tilannetta tarkastellaan tämän jälkeen uudelleen ja pyritään päättämään uusi liittokokouksen ajankohta.

Suomen Golfliiton ja House of Golfin henkilökunta palvelee normaalisti golfyhteisöjä ja pelaajia. Henkilökunta toimii toistaiseksi mahdollisuuksien mukaan etätöissä pääsääntöisesti kotoa käsin.

Lähde: Tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje