- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Suomalaisten suosimalla espanjalaiskentällä tärveltiin raskaasti kymmenen viheriötä

Pelit Santana Golfissa ovat toistaiseksi keskeytyneet ilkivallan aiheuttamien korjaustöiden vuoksi. Kuva: Golf i Solen Facebook-ryhmä.

Kenttähenkilökunta paiskii yötä päivää töitä saadakseen kentän mahdollisimman nopeasti pelikuntoon.  

Espanjan Aurinkorannikolla Malagassa sijaitsevan Santana Golfin henkilökunta koki perjantaiaamuna järkytyksen huomatessaan, että kentällä oli tehty edellisenä yönä laajaa tuhoa. Fuengirola.fi-sivustolla olleen uutisen mukaan kymmenen viheriötä kärsi ilkivallan johdosta pahoja vaurioita.

”Kun tulimme perjantaiaamuna töihin, näky oli aika lohduton. Useilla griineillä oli kuokittu tai käytetty haravaa todella raskaalla kädellä. Ikäväksemme jouduimme sulkemaan kentän väliaikaisesti”, Santana Golfin johtaja Salva Jaime Gallardo kertoi sivustolle.

Uutisessa arveltiin, että tekijä tuntee kentän ja on muutenkin selvillä golfista ja sen peliolosuhteista.

”Meillä on joitain aavistuksia siitä, kuka tekijä voisi olla. Asia on tällä hetkellä poliisin tutkittavana, joten en voi kommentoida sitä enempää. Olen varma, että tekijät saadaan kiinni ja vastuuseen teoistaan”, Gallardo sanoi.

Ruoho kasvaa Aurinkorannikolla nopeasti, ja ikäviltä näyttävistä vaurioista huolimatta kenttä aukeaa johtajan arvion mukaan viimeistään keskiviikkona. Kenttähenkilökunta tekeekin Santana Golfissa viheriöiden kuntoon saamiseksi yötä päivää töitä.

Santana Golf on pitkään ollut hyvässä maineessa Fuengirola-Mijas-alueella, ja sen tiedetään olevan suosittu kenttä myös suomalaisten pelaajan keskuudessa. Kenttä on sivuston mukaan rakennettu vanhan avokadoviljelmän alueelle, ja alkuvuodesta pelaajat voivat poimia mukaansa kypsiä hedelmiä väylien laidoille jätetyistä puista.

Lähde: fuengirola.fi

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje