Suojelusyyskuu – Hirsala Golf tukemaan WWF Suomen toimintaa - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista - Golfkentät

Suojelusyyskuu – Hirsala Golf tukemaan WWF Suomen toimintaa

Jokaisesta syyskuun aikana myydystä normaalihintaisesta greenfeestä ja pelioikeudesta WWF Suomi saa siivun.

Hirsala Golf ja WWF Suomi ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Hirsala Golf lahjoittaa WWF Suomelle Itämeren suojelutyöhön jokaisesta syyskuun aikana myydystä normaalihintaisesta aikuisten greenfeestä viisi euroa sekä jokaisesta loppukauden ja ensi kauden yhdistelmäpelioikeudesta 15 euroa.

”Olemme WWF:llä erittäin iloisia, että Hirsala Golf haluaa tukea Itämeren suojelutyötämme ja samalla nostaa esiin ympäristönsuojelun merkitystä suomalaisen golfin parissa. Yrityksillä on paitsi hyvät mahdollisuudet myös vastuu huolehtia luonnon hyvinvoinnista, jonka varaan niidenkin liiketoiminta lopulta perustuu”, asiakaspäällikkö Aino Sirkesalo WWF:ltä kertoo.

Hirsala Golf on tunnettu ympäristötyöstään. Se oli Suomen ensimmäinen golfkenttä, jolle myönnettiin kansainvälinen GEO-ympäristösertifikaatti vuonna 2010. Tällä hetkellä suomalaiskentistä seitsemällä on aktiivinen GEO-ympäristösertifikaatti.

Hirsala on myös listattu maailman viiden vihreimmän golfkentän joukkoon. Ympäristötyö näkyy Hirsalassa niin arjen pienimmissä toiminnoissa kuin laajemmissa suunnitelmissa. Esimerkiksi kentän reuna-alueiden pitkäksi kasvatetut natakarheikot vähentävät polttoaineiden käyttöä ja tarjoavat samalla pölyttäjille paremmat elinolot. Hirsalan kentän alueen läpi virtaavaan Finnträskin laskuojaan taas on istutettu taimenia ja väylien varsilla etäisyys -merkkeinä toimivat linnunpöntöt. Myös toimistolla pyritään minimoimaan tarpeettomat ympäristöä kuormittavat ratkaisut.

”Hirsala Golf on jo aiemmin osallistunut WWF:n kanssa virtavesitalkoisiin, ja halusimme syventää yhteistyötä WWF:n kanssa lahjoituskampanjan avulla. Haluamme esimerkillämme kannustaa myös muita golf-yhteisöjä tekemään ympäristöystävällisiä ratkaisuja ja valintoja. Itämeri on heikossa kunnossa, ja lahjoittamalla osan tuotoistamme pystymme auttamaan sitä SUOJELUSYYSKUU-kampanjan myötä”, Hirsala Golfin toimitusjohtaja Jussi Kuusela kertoo.

Lähde: Tiedote

Lue seuraavaksi: Janne Lehto on uuden sukupolven kiitelty kenttämestari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje