[11][17]

Stewart Cink hallitsi tuulet Arizonassa

Stewart Cink © Getty Images

Stewart Cink on noussut kuin vaivihkaa World Rankingilla kymmenen joukoon. Kausi 2004 oli lopullinen läpimurto jo vuosikymmenen PGA Tourille pelanneelle hujopille jonka suuri mahdollisuus voittaa Major-turnaus oli US Open vuonna 2001. Tuolloin hän kuitenkin töhri mahdollisuutensa viimeisellä viheriöllä ja uusintaan menivät Retief Goosen sekä suuryllättäjä Mark Brooks. Cink voitti viimevuonna kahdesti, World Tourin kisan ykköstila oli loistava näyte kyvyistä. Voittoja on kuitenkin vuosien varrelta vain neljä, ylivoimaisesti vähiten päätoureilla kärkikymmeniköstä. Cinkin esitykset ovat olleet tasaisen varmoja alkaneella kaudella, kolmen kisan jälkeen kaksi viidettä sijaa, 14 kierrosta pelattuaan hän on jo 47 alle parín. Arizonan kisassa Cink on avauspäivän jälkeen toisena Dudley Hartin jälkeen tuloksella kolme alle. Tulostaso jäi vaatimattomaksi kovan tuulen johdosta joka keskeytti pelin reilun puolen tunnin ajaksi. Ryder Cup kapteeniudesta luopunut Bernhard Langer on yksi 45:sta pelaajasta joka pelaa ensimmäisen kierroksensa loppuun perjantaina. 12 reikää pelattuaan hän on hyvin kärjen tuntumassa yhden alle parín. Vijay Singh ja Phil Mickelson ovat suurimmat suosikit. Hawaijilla jo tammikuussa voittanut Singh on avauskierroksen jälkeen paríssa, Mickelson 16:n jälkeen kaksi yli.