[11][17]

Scott McCarron hallitsi tuulet BellSouth Classicissa

Scott McCarron

Scott McCarron lyö pitkälle ja hallitsee tuuliset olosuhteet. BellSouth Classicin ensimmäinen päivä peruutettiin sateen johdosta. Sunnuntaina pelattiin sitten kaksi kierrosta, jotta US Mastersiin valmistautuvat tähdet saisivat lepoaikaa. Scott McCarron oli pelannut kaksi ensimmäistä kierrostaan huipputuloksin 68-67, hän johti tässä vaiheessa yhdessä Chris di Marcon kanssa. Sunnuntaina tuuli äityi erittäin kovaksi ja tulostaso laski. Kahdelle viimeiselle kierrokselle mukaanotetuista 53:sta pelaajasta pelasi ensimmäisellä kierroksella alle parin vain seitsemän, toisella kierroksella viisi pelaajaa. McCarron kuuluu Tourin pitkälyöntisimpiiin, TPC at Sugarloaf kentällä saa lyödä pitkään, joskus vinoonkin, ja se sopii McCarronille. Hän voitti samalla kentällä parhaalla kaudellaan 1997, tuon jälkeen menestys on jäänyt vähemmälle. McCarron on kuuluu Joe Durantin tavoin pelaajiin jotka olivat jo antaa urallaan periksi kun läpimurtoa ei tullut. Hän lopetti golfin lähes kokonaan yliopiston jälkeen neljäksi vuodeksi tehden työtä perheen vaatealan yrityksessä. Nähtyään TV:ssa Senior Tourilla pitkiä puttereita hän riensi autotalliin, rakensi itselleen oman ja alkoi pelata uudelleen.Ensimmäinen voitto PGA Tourilla tuli keväällä 1996 Lousianassa, kaksi muuta ovat siis BellSouth Classicista. Mike WeirKanadan toivo tulevissa golfin suurtapahtumissa on Mike Weir joka pelasi finaalikierroksen parhaan tuloksen 67 ja nousi toiseksi. Sunnuntaina McCarron pelasi kierrostulokset 72-73, mutta nämäkin riittivät kolmen lyönnin voittoon ennen Mike Weiria. Kanadalainen vasuri aloitti kisan tuloksella 76, oli siinä vaiheessa 114:s, mutta nousi sinnikkäästi kakkoseksi. Weir voitti marraskuussa World Tourin kisan Valderramassa, ponnekkaasti ja puhtaasti palloa lyövä Weir saattaa yllättää vaikkapa Mastersissa, päätä ei selvästikään huimaa. Phil Mickelson nousi jo neljännen kerran tällä kaudella kolmen joukkoon. Voittomahdollisuudet kariutuivat vääriin mailavalintoihin sunnuntaina, US Mastersiin hän lähtee jälleen kerran kestosuosikkina.Paras sijoitus Augustassa on kolmas. Muista nimimiehistä Davis Love III oli 11:s, Jesper Parnevik 21:s. TPC at Sugarloaf kentän suunnitellut Greg Norman oli yhdessä John Dalyn ja Jose- Maria Olazabalin kanssa 27:s.